Pilsētas svētku ietvaros Ventspils skeitparkā notiks starptautiskas sacensības ekstrēmajos sporta veidos Ventspils vasaras X-spēles 2010 – Lemberga balvas izcīņa

Sacensības risināsies rīt – no plkst. 11 savu varējumu demonstrēs amatieru grupas braucēji, bet no plkst. 16 paredzēti profesionāļu finālbraucieni. Sacensību noslēgumā Aivars Lembergs pasniegs savas personīgās balvas trim labākajiem katras profesionāļu grupas braucējiem.

Sacensības organizē jauniešu organizācija Avantis sadarbībā ar pilsētas domi un Olimpisko centru Ventspils. Kā sacīja sacensību galvenais tiesnesis Egons Avots, uz pasākumu plāno ierasties sportisti no Igaunijas, Lietuvas, Polijas un visas Latvijas.

Braucēji sacentīsies BOARDS.LV skeitborda, Taktika.lv inline (ekstrēmā skrituļslidošana) un Rideit.lv BMX disciplīnās. «Cīņa būs spraiga, es ceru, ka lielisku sniegumu rādīs ne tikai profesionālie braucēji, bet arī jaunā paaudze,» piebilda Avots. Ekstrēmajās sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kam ir vēlēšanās, atbilstošs inventārs un elementāras braukšanas prasmes, jo dalībnieki tiks iedalīti amatieru un profesionāļu grupās.

Viktors Kronbergs, viens no labākajiem Ventspils un Latvijas BMX braucējiem, par saviem startiem izteicās ļoti piesardzīgi. «Lai gan ir gūtas vairākas traumas, domāju, ka startēšu abās sacensībās – gan piektdien skeitparkā, gan sestdien Piedzīvojumu parka treilos. Ceru, ka iepriekš gūtās traumas netraucēs uzrādīt augstvērtīgus rezultātus un būs daudz labu braucēju, ar ko cīnīties. Novēlu veiksmi arī citiem, lai nebūtu traumu un diena būtu izdevusies,» sacīja Kronbergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: