No 4. līdz 6. augustam trīs dienu garumā Ventspilī tiks svinēti Pilsētas svētki, kas šogad priecēs apmeklētājus ar daudzveidīgām kultūras, mākslas un sporta norisēm, spilgtiem muzikāliem notikumiem un aizraujošām izklaidēm.

Piektdien, 4. augustā, visas dienas garumā savas durvis vērs gan pilsētas bibliotēkas, gan Amatu māja, gan H. Dorbes memoriālais muzejs. Rātslaukumā tradicionāli tiks godināti Pilsētas domes Lielās balvas un Balvu ieguvēji.

Sestdienas, 5. augusta svētku programma būs aizraujoša un dažādām gaumēm tīkama. Lieli un mazi svētku viesi varēs aktīvi iesaistīties un baudīt dažādas aktivitātes - svētku gājienu, Starptautisko Ziedu paklāju festivālu, amatnieku tirdziņu, grāmatu svētkus, spēkavīru čempionātu, dragreisa čempionātu, kā arī atraktīvas programmas Lielajā laukumā, Livonijas ordeņa pilī un citviet pilsētā. Uz Alternatīvās skatuves Dzirnavu laukumā gaidāmi islandiešu dueta “Mr. Silla” priekšnesumi.

Uz svētku centrālās skatuves Ostas ielas promenādē muzicēs Latvijā pazīstami un iemīļoti mūziķi, izskanēs dziedošo aktieru koncertprogramma un komponista Borisa Rezņika jubilejas koncerts. Pirms Svētku salūta īpašu Ventspils dzimšanas dienai veltītu priekšnesumu sniegs estrādes dīva Laima Vaikule un dziedātājs Jānis Stībelis kopā ar Ventspils kameroķestri un Ventspils bigbendu. Dienas izskaņā uz nakts deju skatuves Reņķa dārzā kāps Lauris Reiniks, Roberto Meloni un Ralfs Eilands.

Pilna svētku programma

Satiksmes ierobežojumi svētku laikā

Sabiedriskā transporta kustības izmaiņas

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Novadnieks 25.07.2017, 11:49:54

    Kas par dzeršanu būs,un kas par bardaku.Prieks,kur tu rodies!?

  • -3
    keda 04.08.2017, 10:02:35

    Priecīgus svētkus visiem! Gan jau katrs atradīs kaut ko sev!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: