Šajā nedēļas nogalē no 26. līdz 28. maijam pilsētā notiks vairāki pasākumi, kas ietekmēs sabiedriskā transporta kustību.

Jau šovakar, 26. maijā, ventspilniekus un pilsētas viesus priecēs pasākums - Piektdienas pastaiga „Iznāc vakara gaismā”, tāpēc esam parūpējušies par papildus sabiedriskā transporta reisiem. Informējam, ka paredzēti papildus reisi maršrutā Nr.22 – plkst. 21.25 no Celtnieku ielas un plkst. 22.10 un 00.10 no Inženieru ielas.

Sestdien, 27. maijā, iedzīvotājiem tiek piedāvāts izbaudīt Pārventas svētkus. Tā kā svētku gājiens pārvietojas ielās, pa kurām kursē sabiedriskais transports, laikā no plkst.12.00 līdz 12.20 tas tiks novirzīts pa Lidotāju ielu un netiks apkalpotas autobusu pieturas “Viesnīca “Vilnis”” (abos virzienos), Pārventas tirgus (abos virzienos) un “Ieņēmumu dienests” (abos virzienos).

Savukārt svētdien, 28. maijā, notiks tradicionālais Bērnu svētku gājiens pa pilsētas ielām, tāpēc informējam, ka laikā no 11.15 līdz 12.00 būs slēgta vai ierobežota transporta kustība pa Lielo prospektu un tam piegulošajām ielām. Minētā iemesla dēļ šajā laikā netiks apkalpotas autobusu pieturas „Mego”, „Viesnīca „Dzintarjūra”, „Bērnu pilsētiņa” (abos virzienos) un „Vakara vidusskola” (abos virzienos), kā arī iespējama sabiedriskā transporta kavēšanās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: