Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” apsaimniekotajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās pakāpeniski sāks atslēgt siltumapgādi. Piektdien, 28.aprīlī, apkuri plānots atslēgt renovētajām mājām, bet 30.aprīlī pārējām ēkām.

Ņemot vērā to, ka dzīvojamo ēku siltumpunktos ir nodrošināta atsevišķa mājas siltumenerģijas patēriņa uzskaite un automātiska temperatūras regulēšana, kas dod iespēju drēgnajās dienās ar minimālu siltumenerģijas patēriņu nodrošināt dzīvokļos normatīvajām prasībām atbilstošu temperatūru, iedzīvotāji var lemt arī par apkures sezonas pagarināšanu, atslēdzot apkuri sev vēlamā laikā.

Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” atgādina, ka lēmumu par apkures sezonas pagarināšanu var pieņemt, ja par to vienojas vairākums mājas iedzīvotāju. Lai nodrošinātu apkures pieslēgumu, aicinām dzīvojamo māju pārstāvjus ar priekšlikumiem vērsties uzņēmuma Ekspluatācijas daļā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    ozols 27.04.2017, 20:49:00

    Nu ja :) Slikti,vel naktī zem nulles .Vadība nesaprot ,nu ja...

  • -1
    Rabarberis 27.04.2017, 22:54:14

    Tāpēc jau rakstā ir teikts, ka var pagarināt apkures sezonu, ja iedzīvotāji to vēlas! Citi varbūt bļaus, ka kurina un par to jāmaksā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: