Pavasaris ir ekskursiju laiks, tāpēc SIA “Aspired” piedāvā Latvijas skolēniem un skolotājiem, apmeklējot Ventspili, īpašu dienas programmu, kurā viens no piedzīvojumiem ir Ventspils Galvenās bibliotēkas apmeklējums, iesaistoties aizraujošu uzdevumu izpildē.

Ventspils Galvenajā bibliotēkā viesojās Skrundas vidusskolas audzēkņi, kopumā 20 skolēni, ar lielu interesi un prieku iesaistoties 9 uzdevumu izpildē, tādā veidā iepazīstot bibliotēku. Skolēni meklēja bibliotēkas 1. un 2. stāvā īpašus QR kodus, kurus nolasot ar planšetu palīdzību, uzzināja veicamos uzdevumus, piemēram, bibliotēkas mājaslapā biblioteka.ventspils.lv meklēja marta lasītāko grāmatu, izspēlēja vārdu spēles, atbildēja uz jautājumiem par drošību internetā, fotografējās pie Reģionālā mācību centra un veica citu uzdevumus. Kā atzina skolēni, viņiem visvairāk paticis tieši tas, ka katra uzdevuma izpildē bija jāizmanto planšete, kas uzdevumus padarīja daudz interesantākus.

Jāpiebilst, ka šis ir jau otrais gads, kad Ventspils Galvenā bibliotēka iesaistās SIA “Aspired” organizētajā ekskursiju piedāvājumā “1 diena, 3 piedzīvojumi!”, jo tā ir lieliska iespēja skolēnus un skolotājus no citām Latvijas pilsētām iepazīstināt ar mūsu pilsētas bibliotēku. Šogad skolēniem šāda ekskursiju programma tiek piedāvāta no 2. aprīļa līdz 31. maijam, un jau vairākas Latvijas skolas ir pieteikušās šim piedāvājumam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: