Ventspils poliklīnikas Pēdu aprūpes kabinets izveidots pamatā diabēta pacientu vajadzībām, taču to var apmeklēt ikviens iedzīvotājs, kuram nepieciešama profilaktiska pēdu aprūpe vai ir kādas sūdzības.

Poliklīnikas Pēdu aprūpes kabinetā galvenokārt tiek veikts ārstnieciskais pedikīrs diabēta pacientiem. Taču šo kabinetu var apmeklēt arī jebkurš cits iedzīvotājs, kuram nepieciešams sausais pedikīrs vai arī radušās sūdzības par pēdu veselību. Kā akcentē speciālisti, pēdas ir cilvēka veselības spogulis, tādēļ par tām jārūpējas īpaši.

Ventspils poliklīnikas Pēdu aprūpes kabinetā tiek veikts sausais pedikīrs un ieaugušu nagu korekcija, tiek ārstētas varžacis un kārpas, kā arī pieejama pēdu masāža un speciālista konsultācija.

Uz vizīti Pēdu aprūpes kabinetā jāpiesakās iepriekš, personīgi ierodoties Ventspils poliklīnikas reģistratūrā vai zvanot pa tālruņa numuru 63622131 . Ģimenes ārsta nosūtījums nepieciešams tikai diabēta pacientiem. Ar pakalpojumiem cenām var iepazīties Ventspils poliklīnikas mājaslapas www.ventspilspoliklinika.lv sadaļā «Cenrādis».

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: