Pašvaldības iestāde “Komunālā pārvalde” vērš transporta līdzekļu vadīdāju uzmanību, ka pilsētā veikta divu ceļazīmju pārvietošana.

Lai uzlabotu satiksmes organizāciju un netraucētu sabiedriskā transporta kustību, Kuldīgas ielā 23 pārvietota ceļazīme “Apstāties aizliegts” (kopā ar joslu sadalījumu un virzienu norādošo ceļa zīmi) tuvāk autobusu pieturvietai, kas atrodas iepretim AS “Swedbank” Ventspils filiālei.

Tā kā Ceļu satiksmes noteikumi paredz aizliegumu automašīnām apstāties un stāvēt 10 m zonā aiz sabiedriskā transporta pieturas, un tagad aiz šīs 10 m zonas atrodas ceļazīme “Apstāties aizliegts”, šoferīši vairs nedrīkstēs atstāt savas automašīnas Kuldīgas ielas malā “Swedbank” pusē.

Taču jāatzīmē, ka automašīnu apstāšanās pieturās ir atļauta, ja tas nepieciešams pasažieru iekāpšanai transportlīdzeklī vai izkāpšanai no tā un ja tas netraucē pasažieru sabiedrisko transportlīdzekļu vai taksometru satiksmi.

Otra ceļazīme pārvietota pie bērnu pilsētiņas - Lielajā prospektā pie Vasarnīcu ielas. Ceļazīme “Vienvirziena ceļa beigas” pārvietota tā, lai autovadītāji to labāk varētu saskatīt. Vasaras sezonā, kad salapo koki, līdz šim to bija grūti pamanīt.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: