Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parku, Ideju studiju Ventspilī, organizēja uzņēmēju tīklošanas (networking) pasākumu.

Pasākuma laikā uzņēmēji aktīvi iesaistās tīklošanā daloties ar kontaktiem, pieredzi un padomiem, kā arī sniedzot viens otram dažādas rekomendācijas. Pasākumā piedalījās vairāk nekā 30 kompāniju vadītāju un darbinieku no dažādām nozarēm, tostarp ideju autori, grāmatvedības un IT pakalpojumi, izklaides, būvniecības, konsultāciju pakalpojumu sniedzēji utt.

Par galveno uzdevumu tika izvirzīts piecu uzņēmumu problēmu risināšana, lai gūtu vērtīgas atziņas un padomus, piemēram, piemēram, kā noturēt darbiniekus darba vietās un motivēt tos, kā piesaistīt labākos pārdevējus uzņēmumam, kā veiksmīgi sadarboties ar tiesībsargājošām iestādēm.

Pasākuma līdzautors un organizators, LTRK biedru atlases vadītājs Ralfs Minkevičs pauda viedokli, ka tieši sadarbība, produktīvas diskusijas un risinājumu meklēšana kopā spēj atrisināt tādas problēmas, kas šķiet nepārvaramas: “Ventspils uzņēmēji šodien bija lieliski! Prieks, ka Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ar saviem sadarbības partneriem var sniegt prieku un vērtības tik daudziem uzņēmējiem. Katrā šādā pasākumā ir iespēja satikt interesantus un noderīgus cilvēkus. Networkings jeb tīklošana kā patstāvīga darba sastāvdaļa ir efektīvs un ātrs veids kā tikt pie kontaktiem un saņemt un dot ieteikumus”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: