SIA "Kurzemes filharmonija" šodien rīkotajā izsolē Ventspils teātra nama "Jūras vārti" kafejnīcas telpu nomas tiesības nosolījis uzņēmums SIA "Coer Food", informēja SIA "Kurzemes filharmonija" mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga.

"Coer Food" bija izsoles vienīgais dalībnieks. Kā liecina "Firmas.lv" informācija un uzņēmuma iesniegtais gada pārskats, "Coer food" ir 2015.gada janvārī Ventspilī reģistrēts sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums, kas 2015.gadā strādājis ar 18 917 eiro apgrozījumu un 1140 eiro zaudējumiem, ko iecerēts segt no šogad plānotās peļņas. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro.

Jau ziņots, ka teātra nama "Jūras vārti" kafejnīcas un virtuves telpām, kuru kopējā platība ir aptuveni 222 kvadrātmetri, ar izsoles palīdzību tika meklēts nomnieks, kurš nodrošinās sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus. Izsoles uzvarētājam telpas tiks nodotas lietošanā ar visiem to piederumiem - virtuves iekārtām, kafejnīcas mēbelēm un interjera elementiem. Telpas Karlīnes ielā 40, Ventspilī, ir nodrošinātas ar apkuri, ūdensvadiem, elektroapgādi un inženierkomunikāciju tīkliem. Izsoles nolikums paredz, ka uzvarētājam telpas tiks nodotas apakšnomā uz pieciem gadiem ar tiesībām līgumu pagarināt.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: