Pasažieru pārvadāšanas uzņēmuma "Ventspils reiss" valdes priekšsēdētāja amatam atkārtoti izvirzīts līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Arturs Lieģis.

Saistībā ar pašvaldības SIA "Ventspils reiss" valdes priekšsēdētāja pilnvaru termiņa beigām Ventspils pilsētas dome nolēmusi Lieģi izvirzīt atkārtotai ievēlēšanai šajā amatā nākamajam pilnvaru termiņam. Lai nodrošinātu efektīvu uzņēmuma pārvaldību, ir izvērtēts Lieģa iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktais un apzināta viņa vīzija un mērķi saistībā ar uzņēmuma saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu un attīstību.

Lieģis ir ieguvis atbilstošu augstāko juridisko izglītību Latvijas Universitātē, kā arī uzkrājis profesionālo pieredzi pasažieru pārvadātāju nozarē un vadošos amatos.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Montieris 29.08.2016, 16:18:49

    Intresanti vai maz bija citi kandidāti? vai tika izskatīti un meklēti citi kandidāti? Vai tiešām šis ir labākais vadītājs?

  • 0
    norge 29.08.2016, 21:42:22

    vai konkurs tika izsludinats ? vai ari atstajam savejos amatos !

  • -1
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 06.09.2016, 11:14:47

    Atbildot uz Jūsu uzdotajiem jautājumiem, varam paskaidrot, ka saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.pantu un Ventspils pilsētas domes noteikumiem “Kārtība, kādā nominē kandidātus valdes locekļu amatiem kapitālsabiedrībās, kurās Ventspils pilsētas pašvaldībai kā dalībniekam ir tiesības izvirzīt valdes locekļus”, gadījumos, kad uz nākamo pilnvaru termiņu tiek izvirzīts līdzšinējais valdes loceklis, atbildīgajām institūcijām un amatpersonām jāveic valdes locekļa iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktā izvērtēšana, kā arī atbilstības izvērtējums ieņemamajam amatam, un ņemot vērā pozitīvus izvērtējuma rezultātus cilvēkresursu atlase nav nepieciešama.
    Atbilstoši iepriekš minētajam tika veikta pašvaldības SIA „Ventspils reiss” valdes priekšsēdētāja Artura Lieģa iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktā, kā arī Artura Lieģa atbilstības izvērtējums ieņemamajam amatam, atzīstot A.Lieģi kā piemērotu kandidātu turpināt vadīt pašvaldības SIA “Ventspils reiss” saimniecisko darbību.

  • 0
    Andris Kajaks 06.09.2016, 18:18:19

    Diezgan loģiski, autoparks regulāri tiek atjaunots, autoosta sakopta, naudas plūsma ar krietnu pārpalikumu. Rīgas kundziņiem te noteikti būtu jāpamācās, jo Rīgas autoosta un tai pieguļošais rajons ir totāla favela :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: