Ventspils muzejs izsludinājis Ventspils suvenīru konkursu, aicinot tajā ar saviem darbiem piedalīties amatniekus, māksliniekus un suvenīru izgatavotājus, informēja Ventspils muzeja pārstāve Inese Māla.

Konkurss tiek rīkots ar mērķi veicināt tādu Ventspilij raksturīgu suvenīru izgatavošanu un tirdzniecību, kas būtu piemēroti pilsētu reprezentējošai dāvanai pašmāju un ārvalstu viesiem. Konkurss notiks Ventspils pilsētas svētku laikā Ventspils Amatu mājā.

Piedāvājumus konkursam var iesniegt līdz 2.augusta plkst.17 Ventspils Amatu mājā, Skolas ielā 3. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Ventspils muzeja mājaslapā, Ventspils pašvaldības portālā, kā arī Ventspils Amatu mājā.

Konkursā pieteiktajam suvenīram jābūt oriģinālam, jāatšķiras no citu Latvijas pilsētu un reģionu suvenīriem un jāatbilst vispārpieņemtajām estētiskajām normām.

Konkursa uzvarētāju noteiks ar konkursa izvērtēšanas komisijas lēmumu un skatītāju balsojumu. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas.

Konkursa darbi būs izstādīti Ventspils Amatu mājā. Tos varēs apskatīt un vērtēt divas dienas - 5. un 6.augustā. Uzvarētājus nosauks 7.augustā Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā, kur notiks Amatu dienas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: