Radi, izzini un, priecājies rotaļā, tā varētu raksturot šogad 29. maijā gaidāmos Ventspils Bērnu svētkus.

Ar rotaļīgu svētku gājienu no Lielā laukuma pa Lielo prospektu līdz Bērnu pilsētiņai sāksies Ventspils Bērnu svētki, kas tiek svinēti par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai.

Plkst.12.00 Bērnu pilsētiņā uz lielās brīvdabas skatuves notiks daudzveidīgs svētku koncerts, kurā piedalīsies Mūzikas studijas „Mazā Prinča planētas” vokālais ansamblis, popstudija “Jūras akmentiņi”, mūsdienu deju studija “Prieks”, deju ansambļa "Liedags" sagatavošanas un bērnu deju kolektīvs, Ventspils Jaunrades nama vokālais ansambils “Ķipari”, mūsdienu deju studija “Scorpions” un Ventspils Centra sākumskolas vokāli instrumentālā grupa „Jautrie draugi“. Ar koncertu “Brīvs kā putns” uzstāsies popstudija “Kukaiņi” un grupa “The Hobos”.

Uz mazās svētku skatuves uzstāsies Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi Ventspils sākumskolas un Ventspils Jaunrades nama dziedātāji un dejotāji.

Visu pasākumu laiku Bērnu pilsētiņā būs iespēja vērot eksperimentu šovus, ko izpildīs radošā apvienība “Zili brīnumi” un “Zinoo”. Būs iespēja piedalīties zinātnes, saldumu un mākslas darbnīcās. Aktīvākie varēs priecāties sporta laukumā, piedaloties sporta aktivitātēs. Ikviens varēs jāt ar ponijiem, izzināt kosmosu, apmeklēt grāmatu māju un pārlapot “Kaķpēdiņu bulvāri”.

Plkst. 15.00 svētki turpināsies Bērnu parkā “Fantāzija”, kur ikviens varēs piedalīties jautrās spēlēs un rotaļās ar pasaku varoņiem, kā arī aktīvi piedalīties sporta spēlēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: