Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs, uzsākot 2016. gada tūrisma sezonu, rīko plašu reklāmas akciju Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Izdevums iznācis 4 lappušu apjomā latviešu, krievu, igauņu, lietuviešu un angļu valodā.

Šobrīd tas pieejams Ventspils tūrisma informācijas centrā un tūrisma objektos. Līdz 15.maijam par tūrisma iespējām Ventspilī uzzinās laikraksta “Diena”, “Latvijas Avīze”, “Neatkarīgā Rīta Avīze” un “Kurzemes vārds” lasītāji.

Krāsaino bezmaksas pielikumu „Ventspils Tūrisma avīze 2016” krievu valodā saņems laikraksta „MK Latvija”, „Subbota” un „Vesti Segodna” lasītāji.

Ventspils 2016.gada tūrisma avīze iznākusi arī igauņu un lietuviešu valodā. Tā būs pieejama Igaunijas laikrakstā „Postimees” un Lietuvas laikrakstā „Lietuvas Rytas”.

Avīze informē par lielākajiem pasākumiem maijā un jūnijā, piem. 14. maijā notiks Vasaras tūrisma un velo sezonas atklāšana Piedzīvojumu parkā, 21. maijā Muzeju nakts un Pārventas svētki, 27. maijā Piektdienas vakara pastaiga “Iznāc vakara gaismā”, 29. maijā Bērnusvētki, 4. jūnijā Zilā karoga pacelšanas svētki, bet 18. un 19. jūnijā – Ventspils maratons.

Informatīvais izdevums aicina Ventspils viesus aktīvi izmantot šīs sezonas jaunumu - Ventu bankas mobilo aplikāciju, kas tās lietojumu padara ne vien vienkāršāku un pieejamu no jebkuras vietas, bet arī aizraujošāku. Ar aplikācijas palīdzību iespējams uzņemt papildinātās realitātes attēlus septiņos Ventspils tūrisma objektos – Piedzīvojumu parkā, Ventspils Planetārijā un observatorijā, Piejūras Brīvdabas muzejā, Livonijas ordeņa pilī, Amatu mājā, Ūdens Piedzīvojumu parkā un pie Mazbānīša.

Izdevumā pieejams arī naktsmītņu, maltīšu, pastaigu un aktīvās atpūtas vietu adreses, darba laiki un kontakti. Ar īpašu atzīmi norādītas naktsmītnes un ēdināšanas uzņēmumi, par kuru pakalpojumu kavalitāti nav jāšaubās, jo tos par labākajiem atzinuši nozares eksperti Ventspils pilsētas domes organizētajos kvalitātes konkursos. Avīzē atrodama pilsētas karte ar iezīmētiem pilsētas apskates objektiem, piekļuves vietām bezvadu internetam (Ventspils quest un Lattelcom- free) un veloceliņiem, kuru kopgarums pašlaik pilsētā pārsniedz jau 50 km. Starppilsētu autobusu kustības saraksts informē par cenām un laikiem maršrutā Ventspils – Rīga- Ventspils.

Pavasara skolu ekskursiju un brīvdienu laikam, kad ģimenes kopā ar bērniem dodas dažādos izbraukumos uz laukiem, vairākas Ventspils novada saimniecības izstrādājušas speciālu piedāvājumus bērniem un jauniešiem, bet Liepenē piedāvā apmācības vindsērfingā, kaitsērfingā un supošanā.

Ventspils tūrisma avīze iznākas arī jūlijā un oktobrī.

Informatīvais izdevums Ventspils un citos Kurzemes Tūrisma informācijas centros, kā arī citviet pieejams bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: