Turpinot SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” Dzemdību nodaļas tradīciju, 28.maijā plkst.12:00 norisināsies Ventspilī dzimušo mazuļu salidojums.

Pasākumā tradicionāli tiks veidota īpaša fotogalerija ar Ventspilī dzimušo mazuļu fotogrāfijām. Salidojumā aicināti piedalīties mazuļu fotogrāfiju iesūtītāji, paši fotomodeļi, esošie un bijušie Dzemdību nodaļas darbinieki un slimnīcas vadība. Pirmo reizi šāds salidojums tika sarīkots 2009. gadā un šogad notiks jau piekto reizi.

Savu atvasīšu fotogrāfijas var sūtīt gan ventspilnieki un Ventspils novadnieki, gan arī vecāki no Talsiem, Kuldīgas un citām pilsētām un novadiem, kuri savus bērniņus pasaulē laiduši Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļā. Mazuļa bildīti digitālā formātā līdz 12.maijam gaidīsim e-pastā info.slimnica@ventspils.lv, bet tās fotogrāfijas, kuras nav digitālā formātā, var atnest uz dzemdību nodaļu. Lūgums pie bildes pievienot bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un datumu.

Gaidīsim gan to mazuļu fotogrāfijas, kuri dzimuši pēdējo pāris gadu laikā, gan arī senāk dzimušo ventspilnieku bērnības bildes. Tāpat gaidīsim fotogrāfijas, uzņemtas dienā, kad jaundzimušais izrakstīts no dzemdību nodaļas, un vecāki ar mazuli nofotografēti kopā ar nodaļas personālu.

Gaidīsim mazuļu fotogrāfijas un uz tikšanos mazuļu salidojumā stāvlaukumā pie SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” jaunā korpusa Vasarnīcu ielā. Sliktu laikapstākļu gadījumā pasākums norisināsies iekštelpās - slimnīcas konferenču zālē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: