Par auras esamību ir dzirdējis katrs, bet katrs nav mēģinājis nofotografēt savu enerģētisko lauku.

 Auru fotografē īpaši sagatavoti cilvēki, kam ir atbilstīga aparatūra un zināšanas par enerģētisko lauka uzbūvi un kas var sniegt padomus, kā attīrīt un sakārtot auru. Viena no šādām speciālistēm ir Ilze Svētiņa, kas zināšanas par auras fotografēšanu ieguvusi Amerikā.

Viņa praktizē kopš gada sākuma, aura fotografēta arī Anglijā, tāpēc Ilzei radušies secinājumi par seansu laikā satiktajiem cilvēkiem: «Kurzemnieki, īpaši ventspilnieki, ir ļoti garīgi cilvēki ar gaiši un tumši zilu, arī zaļu auras krāsu, kas rūpējas par savas iekšējās, neredzamās pasaules sakārtotību, un kam nav vienalga, kas ar viņiem notiek.»

Auras fotografēšana neaizņem ilgu laiku. Cilvēks, iepriekš noņēmis gredzenus, novieto kreiso plaukstu uz biosensora, kamera viņu nofotografē, bet datorprogramma apstrādā nolasīto informāciju. Poētiski šo procesu var saukt par ieskatīšanos dvēselē, bet tehniski tiek saņemts attēls un apraksts, kuros redzams gan tas, cik atvērta un aktīva ir katra čakra, gan sniegts auras krāsu apraksts, gan izteikti uzvedinoši jautājumi, piemēram, vai pietiekami kustaties, vai jūsu kreisā puse ir jutīgāka, vai jūsu prāts un sirds ir līdzsvarā?

Auras fotogrāfs, neuztiepjot savu viedokli, iesaka cilvēkam, ko var darīt, lai enerģētiskais lauks būtu dzidrāks, tīrāks un košāks, kas vienlaikus nozīmē arī dvēseles harmoniju. Visbiežāk Ilze rosina vairāk laika veltīt lūgšanām, meditācijām, jo tieši tās palīdz sakārtot garīgo pasauli, līdzsvarojot to ar materiālo. Būt saskaņā ir vieglāk arī tad, ja veltām laiku nesteidzīgai atpūtai dabā.

«Ļoti bieži cilvēki pie manis atnāk, ziņkāres dzīti, bet netrūkst arī tādu, kas ļoti nopietni strādā ar sevi. Jāatceras, ka auras pamatkrāsu aizstāt ar citu ir ļoti grūti (tiesa, veicot ar sevi lielu darbu, viss ir iespējams), jo tā atkarīga no mūsu temperamenta un dzīves uztveres, bet atsevišķas nianses, diendienā strādājot ar sevi, mainās.» Ilzei mainīties palīdz arī satiktais skolotājs, kas izprot viņu un rosina biežāk meditēt, piedot sev un citiem, neizmirstot arī par fiziskām aktivitātēm, piemēram, vingrošanu.     

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: