Ventspils novada Vārves pagasta Ventavas ciemā atklāts Zūru stadions. Tajā ierīkots skrejceļš, tāllēkšanas bedre, futbola un volejbola laukums, var spēlēt arī strītbolu, mest šķēpu un disku, grūst lodi, iekārtotas sēdvietas skatītājiem, ir auto stāvlaukums un velosipēdiem domāta novietne.

Zūru stadionā varēs trenēties ne tikai vietējās pamatskolas audzēkņi, bet arī pagasta iedzīvotāji, te varēs rīkot vietēja un reģionāla mēroga sacensības. Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks atgādināja, ka 1. septembrī atklāja Tārgales pamatskolas sporta laukumu: "Tārgalē, kad noņēma žogu, bērni visu nakti uzturējās sporta laukumā. Es domāju, arī jums, skolēni, Zūru stadiona atklāšana dos stimulu regulārāk sportot un jūs vairs tik bieži nesēdēsiet pie datora. Izmantojiet visas iespējas, kas ir šajā stadionā!"

Īpašs gandarījums par jaunā objekta atklāšanu bija enerģiskajam Zūru pamatskolas sporta skolotājam Aivaram Čaklim, kurš šajā mācību iestādē strādā 41 gadu, šī ir viņa pirmā un vienīgā darbavieta. Aivars Čaklis atcerējās, kā viņa darbības laikā skolēni sportojuši dažādās šai nodarbei nepiemērotās vietās, trenēšanās apstākļi nebija tie labākie, tādēļ pedagogs neslēpa prieku par jauno stadionu un aicināja gan audzēkņus, gan viesus iziet goda apli pa skrejceļu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 21.10.2017, 20:42:48

    Ļoti pozitīva ziņa,sports tā ir laba veselība un priecīgs prāts!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: