9. jūlijā plkst. 12.30 Vārves pagasta Zūrās sāksies piektās Ventspils novada senioru sporta spēles.

Šajā pasākumā var piedalīties visi, kas sasnieguši 50 gadu vecumu un jūtas sirdī jauni, jo pasākuma galvenā būtība ir saturīga laika pavadīšana ar vieglām sportiskām aktivitātēm, kas ir pa spēkam arī astoņdesmitgadīgiem senioriem. Dalībniekiem nebūs jāuztraucas, vai viņi spēs veikt visus uzdevumus, kas nebūs sarežģīti un neprasīs lielu fizisko piepūli, bet garantēs jautrību. Piedaloties sacensībās, treniņtērps un sporta apavi nav obligāti, jo piedāvātos pārbaudījumus varēs izpildīt arī ikdienas tērpā.

Pasākuma dalībniekiem piedāvās desmit dažādas individuālas sportiskas aktivitātes, no kurām katrs varēs izvēlēties sešas savām spējām atbilstīgākās un interesantākās. Dalībnieki atkarībā no vecuma startēs kādā no četrām grupām, sākot no 50 līdz 76 gadiem un vecāki. Būs arī stafete, kuru, tāpat kā iesildīšanos, piedāvās Zanda Blumfelde. Viņa senioriem vadīs arī nūjošanas nodarbību.

Pasākumā atklāšanā muzicēs grupa "Ventspils blumīzeristi", bet sporta spēļu izskaņā uzstāsies "Lustīgā blumīzera" mūziķi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    huligāns 10.07.2017, 08:45:40

    Nu vecajām rozīnēm ar darīt nav ko, tak sēdi mājās un skaties savus seriālus

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: