28. maijā plkst. 15 Vārves pagasta Zūrās pie sporta un kultūras centra sāksies trešie Ventspils novada Bērnu svētki, kuru moto ir "Mums pieder debesis".

Vispirms klātesošie bērni piedalīsies svētku karoga izgatavošanā, pēc tam būs koncerts, kurā piedalīsies Tārgales pamatskolas un Piltenes vokālisti, Ugāles pagasta bērnu deju kolektīvs, Vārves pagasta bērnu tautas deju kolektīvs "Vāruvīte" un Zlēku pagasta deju kolektīvs. Pasākumu vadīs Mazās raganiņas no Liepājas "Krāsu karuseļa". Pēc koncerta notiks rotaļas, varēs iesaistīties radošajās darbnīcas, būs pieejamas spēles, ar bērniem tiksies kanisterapijā apmācītie suņi, varēs izmantot piepūšanās atrakcijas, doties izjādēs ar zirgu, apmeklēt novadpētniecības ekspozīciju. Notiks arī komandu stafetes.

Svētkos varētu piedalīties ap 300 dalībnieku no visa novada, dalībnieku skaits no katra pagasta nav ierobežots. Pasākums galvenokārt veltīts sākumskolas audzēkņiem, bet, kā sola pasākuma rīkotāji, interesanti būs arī jaunākiem un vecākiem bērniem, turklāt uz svētkiem var ierasties visa ģimene.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: