Grobiņā aizvadīts Kurzemes skolu finālturnīrs futbolā, kurā piedalījās arī Tārgales pamatskolas audzēkņi.

Tāpat laukumā devās arī Liepājas centra sākumskolas, Nīcas vidusskolas, Talsu 2. vidusskolas un mājinieki - Grobiņas pamatskolas futbola komanda. Komandas izspēlēja viena apļa turnīru (katra spēle 20 minūtes), tā noskaidrojot uzvarētājus, kuri brauks uz Latvijas finālturnīru.

Pirmajā spēlē Tārgales pamatskolas futbolisti tikās ar Liepājas centra sākumskolu un piedzīvoja zaudējumu 0:7. Pēc šīs spēles trenerim bija vēl vienu reizi jānoskaņo komandu cīņai un tas nostrādāja. Sekoja neizšķirts 1:1 ar talseniekiem (vārtus guva Dāvis Krūze ) un Nīcas vidusskolu (Toms Krūze), turklāt ļoti aizraujoša izvērsās cīņa ar mājiniekiem. Pirmie vārtus guva mājinieki, bet tārgalnieki (Andis Ozoliņš ) prata gūt atbildes vārtus, un mača liktenis izšķīrās pēdējos uzbrukumos. Veikmsīgāki izrādījās Grobiņas jaunie futbolisti, gūstot uzvaras vārtus un arī nopelnot ceļazīmi uz Latvijas finālturnīru.

Tārgales pamatskolas komandā spēlēja: Aksels Prols, Ričards Austers, Toms Krūze, Dāvis Krūze, Edgars Kārklvalks, Andis Ozoliņš, Emīls Ozols, Kristers Veļicko, Mārcis Muižnieks, Adrians Veinbergs un Kristofers Markuss Lapiņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: