Patīkamu pārsteigumu Latvijas bērnunamu audzēkņiem piedāvā minizoodārza "Buki" īpašnieks Agris Buks.

Līdz 15. aprīlim bērnunamu audzēkņi, ierodoties Ventspils novada Vārves pagastā, minizoodārza iemītniekus var apskatīt bez maksas: "Mūsu ģimenē aug arī adoptēti bērni, tāpēc nolēmām aicināt bērnunamu audzēkņus ciemos pie mums, lai viņi varētu iepazīties ar mūsu saimniecības putniem un dzīvniekiem – kopā mums viņu ir ap diviem simtiem."

"Bukos" ir dažādu šķirņu vistas, pīles un zosis, kazas, pundurcūka, sprogainās mangalicas cūkas, poniji, pāvi un fazāni, strausi, ēzeļi, truši, bet saimnieki īpaši lepojas ar Čīles alpakiem. Abi Ventspils novadā ieradušies no Lietuvas. Pirmā bija Lote, viņu Agris Buks iegādājās, izmantojot arī Ventspils novada pašvaldības finansējumu, kas iegūts, piedaloties projektu konkursā "Solis 2016". Nu Lotei pievienojies iepriekš Lietuvā dzīvojošais draugs Raimondas, un "Bukos" ir jau divi alpaki. Pavasarī, kā sola Agris Buks, no kaimiņvalsts šurp tikšot atvests vēl viens eksotisks dzīvnieks – vienkupra kamielis.

Lai minizoodārza apmeklētājiem būtu skaista piemiņa, uzņēmējs pasūtījis vairākas kartītes ar alpaku attēliem, drīz tikšot atvesti arī magnētiņi. "Prieks, ka Ventspils novada pašvaldībā strādā uzņēmējdarbības atbalsta konsultante Īrisa Roze-Posuma, kura iesaka, ko darīt reklāmas labā. Mūsu pamatdarbības lauciņš ir lauku tūrisms, minizoodārzs ir laba piedeva, lai viesiem, īpaši bērniem, būtu interesantāk šeit atpūsties."

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Zigmārs Kronis 15.01.2017, 15:16:03

    Magnētiņi un kartītes ir piemiņa par ceļojumu tiem, kuri jau viesojās. Reklāma ir tas, kas notiek pirms ceļojuma, lai vispār par minizoo uzzina.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: