19. decembrī plkst. 17 Piltenes kultūras namā notiks Ventspils novada kultūras darbinieku tikšanās "Brīdi pirms…", kurā piedalīsies kultūras un tautas namu vadītāji, bibliotekāri, Mūzikas skolas un Mūzikas un mākslas skolas pedagogi, arī amatieru kolektīvu vadītāji.

Šāds pasākums notiks trešo reizi, šoreiz uzstāsies mūziķis Andris Kalniņš. Jaunums – balvas "Kultūras laiks" pasniegšana. Ierosinājums ieviest šādas balvas izteica kultūras darbinieki, Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše ņēma vērā ieteikumu, un pirmdien Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams pasniegs trīs balvas. Vienu no tām saņems bibliotēkas vadītāja, vienu – kultūras nama vadītāja, bet trešo – Mūzikas un mākslas skolas pedagoģe. Vienojoties par to, kurš šoreiz saņems balvas, kultūras darbinieki izteica savu viedokli, bet nākamgad, visticamāk, būs izstrādāts nolikums, kurš ļaus izvērtēt, kam pienākas balva.

Gada izskaņā Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše vēlas pateikties saviem kolēģiem: "Man prieks par visiem kultūras darbiniekiem, kuri prot būt radoši arī tad, ja nav daudz līdzekļu, jo mūsu darbā galvenais ir izdoma. Novēlu, lai katra kultūras iestāde novadā ir kā maza gaismas pils, kurā ir patīkami iegriezties, kur apmeklētājus silti un mīļi sagaida, piedāvājot viņiem dažādas nodarbes, kas palīdz atpūsties, saturīgi pavadīt brīvo laiku un pilnveidot savas prasmes."

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: