17. decembrī plkst. 13.00 tautas namā "Gaisma" sāksies akcijas "No sirds uz sirdi Ugālē" labdarības koncerts.

Pasākumā uzstāsies Ugāles tautas nama amatierkolektīvi, Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi, grupas "Jūras akmentiņi" dziedātāji, Ventspils Mūzikas vidusskolas pārstāvji un jauniešu akustiskās mūzikas grupa.

Uz labdarības koncertu aicināti pagasta vientuļie pensionāri, daudzbērnu ģimeņu bērni un bērni no trūcīgajām ģimenēm, lai viņu acīs Ziemassvētku gaidās iemirdzētos prieks. Šāds koncerts Ugālē notiks trešo reizi, tā organizatori ir Lauris Vasiļjevs, Ģirts Litvins un Kitija Šēniņa. Svētku viesiem būs uzklāts kafijas galds, par to parūpēsies zemnieku saimniecības "Alkšņi" un kafejnīcas "Mortīness" īpašnieki. Pieaugušajiem tiks piedāvāti arī Daiņa Barčevska mājas vīni. Bērni saņems saldumu pakas. Tās būs sarūpējuši brīvprātīgie un citi ugālnieki, kas vēlas pārsteigt tos, kam svētkos nav tik daudz prieka.

Ugāles daudzbērnu un trūcīgo ģimeņu bērnus sagaidīs vēl viens pārsteigums – vietējais uzņēmējs Māris Šēniņš vedīs viņus uz Ventspili, lai jaunie ugālnieki varētu apmeklēt kino "Rio" un noskatītos bērniem paredzētu filmu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Aina Heiberga ( ex. Cērpiņa) 09.12.2016, 12:43:46

    MALAČI. Lai Jums izdodas.

  • 0
    Novadnieks 10.12.2016, 09:02:36

    Piekrītu komentētājai Ainai Heibergai (ex.Cērpiņai),bet gribu piebilst,ka jādara viss iespējamais,lai trūcīgās ģimenes mums nebūtu,jo 27-to gadu jau esam neatkarīgi no Krievijas un tās iekārtas kas bremzēja progresu uz labklājību.Atkratījāmies no svešas varas,tagad ir pienācis laiks atkratīties no iekšējiem ienaidniekiem.Ja cilvēki to nesapratīs,tad trūcīgās ģimenes būs arvien vairāk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: