12. novembrī plkst. 19 Ugāles tautas namā "Gaisma" sāksies atpūtas pasākums "Bez maskām!", kurā tiksies Ventspils novada amatierteātru režisori un aktieri. Koncertā uzstāsies aktieri Juris Hiršs un Anna Klēvere.

22. un 23. aprīlī Ugālē notika amatierteātru skate, kurā žūrija vērtēja ne tikai kolektīvo, bet arī aktieru individuālo sniegumu, tāpēc pasākumā "Bez maskām!" pasniegs septiņas Ventspils novada amatierteātru balvas "Sapņu laiva 2016".

Nākamā Ventspils novada amatierteātru skate notiks aprīlī Ugāles tautas namā. Tās mērķis būs izvērtēt amatierteātru iestudējumu kvalitāti un noteikt labākos iestudējumus izvirzīšanai atlases skatei – Latvijas amatierteātru iestudējumu parādei "Gada izrāde 2017". Ņemot vērā atšķirīgo līmeni, kolektīvi varēs izvēlēties, ko rādīt – dramatisku iestudējumu (lugu iestudējumi, mūzikli vai deju izrādes, kas nav īsākas par 30 minūtēm), literāru darbu iestudējumu (dzeja, proza, prozas vai dzejas dramatizējumi, muzikāli dramatiskie jaundarbi, kuri nav īsāki par 20 minūtēm) vai mazās formas uzvedumu (lugu fragmenti iestudējumiem, skeči, performances vai vizuāli muzikāli dramatiski iestudējumi, īsāki par 15 minūtēm).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: