Ventspils novada pedagogu sanāksmē "Izglītības darba aktualitātes 2016./2017. mācību gadā" Ugāles tautas namā "Gaisma" deviņas skolotājas Ventspils novada pedagogu sanāksmē saņēma Ventspils novada pašvaldības Atzinības rakstus, savukārt trīs pedagogiem pasniedza Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus.

Tika sveikti arī jaunie izglītības iestāžu vadītāji. Popes pamatskolā strādās direktore Ligita Lukševica, bet Zlēku pirmsskolas izglītības iestādi "Rūķītis" vadīs Dace Briža.

Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus ar nozīmīgu darba ieguldījumu izglītības jomā saņēma Lidija Vašuka un Irēna Lakše, savukārt Arno Kiršteinam tas pasniegts par nozīmīgu pedagoģiskā darba ieguldījumu bērnu un jauniešu sporta attīstībā un veselīga dzīvesveida veicināšanā Piltenē.

Ventspils novada pašvaldības Atzinības rakstu par radošu, mūsdienīgu un kvalitatīvu pedagoģisko darbu, veicinot skolēnu mācīšanās motivāciju, saņēma Sibilla Veģe, Līga Ceple – par veiksmīgu, radošu darbu audzināšanas jomā un ieguldījumu skolas mācību un fiziskās vides uzlabošanā, Kristīne Mihņēviča – par profesionālu, radošu pedagoģisko darbu un inovatīvu pieeju mācību darbam, Dana Jermakova – par enerģisku, veiksmīgu darbu un personīgo ieguldījumu jaunu ideju un tradīciju ieviešanā un īstenošanā, Sanita Gūtmane – par godprātīgu un radošu ieguldījumu skolēnu izaugsmē, Ligita Matisone – par ilggadēju un radošu darbu interešu izglītībā un sadarbības nodrošināšanā ar vecākiem, Gunita Irbe – par radošu un kvalitatīvu mācību un audzināšanas darba vadību, Baiba Brauna – par kvalitatīvu pedagoģisko darbību, veidojot noturīgas zināšanas matemātikā, bet Ingra Zaļkalne – par godprātīgu un radošu ieguldījumu skolēnu izaugsmē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: