Trešdienās plkst. 21.00 kanāls "Re:TV" piedāvā jaunu reģionālo TV diskusiju raidījumu "Īsi un konkrēti”.

Katrā diskusijā piedalās reģionu pašvaldību pārstāvji un valdības pārstāvis, lai publiskajā telpā veicinātu izpratni un risinātu tieši reģioniem svarīgos jautājumus. Diskusijas vada LETA žurnāliste Alīna Lastovska.

18. maijā televīzijas raidījuma diskusijā piedalīsies arī Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks. Kopā ar Jaunpils novada pašvaldības domes izpilddirektoru Pēteri Baranovski, Saulkrastu novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Ervīnu Grāvīti, Jaunjelgavas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Gunti Libeku un Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru Edgaru Tavaru Aivars Mucenieks diskutēs par infrastruktūru un vides pieejamību novados. Sarunā izskanēs viedoklis par to, kā uzlabot ceļu stāvokli reģionos un to, kā ceļu stāvoklis novados ietekmē iedzīvotāju labklājību.

Raidījums ar Aivara Mucenieka piedalīšanos būs redzams "Re:TV" kanālā trešdien, 18. maijā, plkst. 21 ar atkārtojumu ceturtdien plkst. 16.00. Tiešraides laikā to varēs vērot arī kanāla mājaslapā: http://www.retv.lv/programma.html.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: