Svētdien, 30. septembrī plkst. 15 Ventspils Kultūras centrā notiks koncerts Mūs vieno vācu dziesma.

Jau pavasarī Ventspils vācu kultūras biedrība un tās priekšsēdētāja Māra Kraule uzrunāja muzikālos kolektīvus līdzdalībai koncertā Mūs vieno vācu dziesma, kas šogad notiks jau piekto reizi. Tāpat kā iepriekšējos gados, kolektīvam koncerta programmai ir jāsagatavo un jāatskaņo divas dziesmas, vienu noteikti izpildot vācu valodā.

Koncertā piedalīsies vokālie ansambļi “Morgenrot” un “Rasa” no Rīgas, “Die Lustigen” no Dobeles, “Es war einmal” un “Skani” no Liepājas, “Živica” no Saldus, deju kopa “Vīgriezes” no Jaunpils, kapela “Kā ir, tā ir” no Snēpeles, folkloras kopa “Sītava” no Puzes, Ventspils mutes harmoniku ansamblis, Ventspils Jaunrades nama jaunie solisti, krievu senioru sieviešu koris „Slavjaņe”, baltkrievu dziesmu ansamblis „Žuravinka” un Ventspils vācu kultūras biedrības ansamblis „Windau” no Ventspils.

Koncertu ar skaistu programmu kuplinās dziedātāja Doroteja Loča (Dorothee Lotsch) no Vācijas. Viņa izpildīs savulaik populārās vācu dziedātājas Aleksandras dziesmas.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Barons 21.09.2017, 15:31:07

    O,to ir būt vien fein padarišan.Es būt gribet piedalities ar sav HOHNER Verdi III Akordijon,jo es ir mācet viņ spēlet makten lab,le zinat.Un kād fein Vāc Dziesm ar zinat-"Die Fahne hoch! ",par piemēr.
    Bet ,pa liel nožēlošan,nevares būt klāt un kuplinat to Programm ar sav piedališan,jo Sestdien un Svētdien nebūs būt iekš Latvij.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: