Kā katru gadu, Ventspilī 14. un 15. jūlijā risināsies starptautisks motosaiets “Kurland Bike Meet 2017”. Jau no piektdienas, plkst. 15.00 motociklisti no Baltijas, Skandināvijas, Vācijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas un citām ES valstīm sāks ierasties “Piejūras kempingā”.

15. jūlijā plkst. 13.00 norisināsies motobraucēju parāde, kas startēs Ventspils Piejūras Kempingā un finišēs Ostas ielas promenādē.

Motoparādes maršruts :

Piejūras kempings - Vasarnīcu iela - Lielais prospekts - Ventas tilts – Dzintaru iela – Kurzemes iela – Rindas iela - Celtnieku iela –Talsu iela – Dzintaru iela –Ventas tilts – Sarkanmuižas dambis- Lauku iela– Kuldīgas iela – Jūras iela- Vasarnīcu iela – Ostas ielas promenāde.

Ostas ielas promenādē būs aplūkojami visi dalībnieku motocikli, notiks vintage tipa angļu motocikla “Roayal Enfield” prezentācija un pirmo reizi notiks Latvijā būvētu motociklu konkurss – izstāde. Tajā ikvienam būs iespēja apskatīt unikālus latviešu pašbūvētos motociklus. Motociklu īpašnieki savus spēkratus ir izveidojuši vai pārbūvējuši paši, un katrs no tiem ir pieejams tikai vienā eksemplārā. Vakars turpināsies no plkst.19.00 Ventspils Piejūras kempingā ar rokgrupām Bastards, Motoraizer un 7 dēli, kā arī neizpaliks tradicionālais pliko brauciens.

A.Freimanis, MCA prezidents: “Kurland Bike Meet” jau daudzus gadus priecē Latvijas un Ventspils iedzīvotājus. Tā ir iespēja vasaras vidū izbaudīt īstu rokeru draudzību, gaisotni un saprast, kāpēc ļaudis pulcējas baros ar motocikliem. Ja Tevis nav šeit un Tev ir motocikls, tad kāpēc Tev ir motocikls?”

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    huligāns 10.07.2017, 15:10:33

    Paga tūlīt jau parādīsies kāds kretīnisks komentārs, par to ka šitie trakie vandāļi atkal taisīs troksni. Neļaušot skatīties seriālu vai izvēdināt istabu no kaķu mīzeļiem.

  • 0
    yolo 10.07.2017, 15:26:23

    Šie kungi aiz sevis atstāj mazāku miskasti nekā lietuvieši.

  • 0
    Vilis Skuja 10.07.2017, 18:14:10

    Tā viš i.

  • 0
    huligāns 10.07.2017, 19:27:11

    Lietuvieši vispār ārpus tēmas. Uzvesties nemāk.

  • -1
    Opaps 10.07.2017, 19:59:01

    9o.g.beigās un 2 tūkstošo gadu sākumā man sanāca ļoti bieži ar auto braukt no Klaipēdas uz Vāciju.Biju šokā par leišu šoferiem. Viņi valkāja trenūzenes.Jā, pie stūres ,tas ir praktiski, bet vakariņās-nav forši. Bet tas nekas,viņi piedzērās un apvēmās un savā starpā sāka kauties,Nākošajā rītā viņi stāvēja gaidīšnas zonā , lai atjēktos un tad doties uz muitu un robežkontroli. Cik novēroju pa šiem gadiem, vācieši leišus ļoti kratīja,tiešā nozīmē.Mūs , latviešus,kuri nebija veikuši pākāpumus,izlaida no ostas zonas -0,5-1h laikā.Bet kāpēc tā notiek, jo esam baltieši /

  • 0
    Larijs Kukarans 10.07.2017, 23:23:19

    Kurland Bike Meet ,kurā valstī jūs atrodaties?Kāda valoda ir valsts valoda latvijā?Ak jā,angļu,un kaut kāda putra latviešu un angļu valodas sajaukums.Smieklīgie latvieši,tas tiešām būtu smieklīgi,ja nebūtu tik skumīgi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: