Ar dažādiem kultūras un izglītojošiem pasākumiem ventspilnieki un Ventspils viesi varēja baudīt Piektdienas pastaigu „Iznāc vakara gaismā”.

Mazajiem ventspilniekiem bija iespēja piedalīties dažādos pārbaudījumos vairākos kontroles punktos Dzirnavu laukumā. Tur darbojās rotaļu laboratorija, priecēja dejotāji no deju studijas “Deguntiņš uz augšu” un “Scorpions”, kā arī notika Bērnu bigbenda koncerts.

Pie strūklakas “Saules laiviņas” bija apskatāma izstāde “# Es mīlu Tevi, Ventspils!”, bet uz Lampu tirgu ielūdza Zaļais namiņš. Savukārt uz Putnubiedēkļu parādi “Skārņu ielas iemītnieki” aicināja Amatu māja.

Rātslaukumā bija iespēja uzzināt “Visu par Latviju” Zemessardzes 46.kājnieku bataljona vadībā. Jauniešu mājas pagalmā koncertu sniedza Ēriks Loks, Juris Hiršs un klejojošā apvienība “Transcendentāle”.

Par jautru garastāvokli Vecpilsētas tirgus laukumā rūpējās folkloras apvienība “Atštaukas”, muzicēja ekskluzīvs akordeonistu trio “Bakardions”, bet noslēgumā par sanākušo dejošanu parūpējās grupa Rumbas kvartets.

Lielajā laukumā uz skatuves kāpa visi Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanas komandu kapteiņi, kuri saņēma pateicības rakstus katram no 1293 dalībniekiem.

Foto no apbalvošanas skatīt šeit.

Lielajā laukumā uzstājās “Mīlas melodija” Jāņa Lūsēna, vijolnieka Raimonda Ozola un divu lielisku balss īpašnieku – Andra Ērgļa un Annijas Putniņas vadībā, pēc kura apmeklētājus izklaidēja un smīdināja radošā apvienība Spiediens. Bet kārtīgi izdejoties varēja Piektdienas nakts burziņā, kur karstākos mūsdienu hītus un deju mūzikas improvizācijas izpildīja grupa Dandy Deluxe un Normunds Rutulis, kā arī DJ Makree, DJ Magnuss Eriņš, DJ Get Dizzy un Dj Vento.

Ventspilniekiem un pilsētas viesiem bija iespēja kārtīgi izdejoties, foto skatīt šeit.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    reku 27.05.2017, 16:16:24

    Viss jau gauži smuki un labi.
    Tikai - vai šādā pastaigā gribēsies doties cilvēkam,kurš 5 dienas pa 9-10 stundām strādājis ĪSTU darbu,nevis deldējis kantora krēslu,un,kas zina,varbūt vēl sestdiena arī priekšā kā darbdiena?
    Vai nevar līdzīgus pasākumus turpmāk sestdienas vakarā taisīt?

  • -6
    Juris 27.05.2017, 19:14:57

    Tad tā vairs nebūs Piektdienas vakara pastaiga. :) Sestdienā būs pilns ar tūristiem un zudīs šī pasākuma patieāa jēga - pasākums pašiem ventiņiem. Gan jau strādnieki ar saņemies un izbaudīs .

  • -2
    asd. 27.05.2017, 20:39:53

    Jā,tāpat kā ar senioru ballēm Ādženē-kā likums,svētdienas vakaros!Daudzi no senioriem vēl sprauni un strādā-kāds strādnieks ir cilvēks pēc balles?

  • -2
    Juris 28.05.2017, 13:39:17

    UZ tām pensionāru ballēm biļetes pa blatu tik var dabūt. Tad jau pensionāriem viss kārtībā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: