Priecājies droši, tā varētu nosaukt šogad 28. maijā gaidāmos Ventspils Bērnu svētkus, kuru laikā mazajiem ventspilniekiem būs iespēja uzzināt visu par drošību un drošu svētku svinēšanu.

Pasākumā piedalīsies Valsts policijas preventīvie tēli Bebrs Bruno un Runcis Rūdis, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preventīvais tēls Lapsēns Gunis, bērnu iemīļotās animācijas filmas “Madagaskara” košie tēli un ventspilnieku iemīļotais Karlsons, čaklā Bitīte un Mārīte.

plkst. 11.00 Bērnu svētkus atklāsim Ventspils Lielajā laukumā ar pievienošanos vispasaules Lielo burbuļu veidošanas akcijai, kuras laikā visi ventspilnieki ir aicināti ar ziepju burbuļiem piepildīt Ventspils Lielo laukumu. Lielajā laukumā svētku ieskaņā svinīgi sveiksim Ventspils bērnu interešu izglītības jomu labākos pedagogus.

Plkst. 11.30 sāksim Bērnu svētku gājienu no Lielā laukuma pa Lielo prospektu līdz Bērnu pilsētiņai.

Plkst. 12.00 Bērnu svētki Ventspils Bērnu pilsētiņā, kur uz vairākām svētku skatuvēm notiks daudzveidīgi svētku koncerti, kuros piedalīsies Mūzikas studijas „Mazā Prinča planētas” vokālais ansamblis, popstudija “Jūras akmentiņi”, mūsdienu deju studija “Prieks”, deju ansambļa "Liedags" sagatavošanas un bērnu deju kolektīvs, Ventspils Jaunrades nama vokālais ansamblis “Ķipari”, mūsdienu deju studija “Scorpions”, Ventspils Centra sākumskolas vokāli instrumentālā grupa „Jautrie draugi“ un Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi, Ventspils sākumskolas un Ventspils Jaunrades nama dziedātāji un dejotāji.

Visu pasākumu laiku Bērnu pilsētiņā būs iespēja piedalīties izglītojošās nodarbībās par drošību, ko piedāvās Valsts policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, būs iespēja vērot eksperimentu šovus, ko izpildīs radošā apvienība “Zili brīnumi”. Pasākumā aktīvākie varēs priecāties sporta laukumā, piedaloties sporta aktivitātēs un izmēģināt spēkus uz ūdens, esot ieslēgtam ūdens necaurlaidīgā bumbā. Ikviens varēs jāt ar ponijiem, apmeklēt grāmatu māju un radošās darbnīcas.

Plkst. 15.00 svētki turpināsies Bērnu parkā “Fantāzija”, kur ikviens varēs piedalīties jautrās spēlēs un rotaļās ar pasaku varoņiem un arī Pārventas bērniem būs iespēja uzzināt daudz jauna par Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: