20. aprīlī plkst. 11.00 Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos ar mūziķi un aktīvā dzīvesveida vēstnesi Kasparu Zlidni, lai parunātu par vaļaspriekiem, darbu, izglītību, veselīgu dzīvesveidu, attiecībām un citiem jautājumiem.

Kaspars Zlidnis ir grupas „Gain fast” solists, kā arī ielu vingrošanas kustības attīstītājs Latvijā, kurš iedvesmojis šim sporta veidam pievienoties daudzus interesentus. Šobrīd viņš ar grupu ieraksta ceturto albumu un gatavojas vasaras koncertiem. Kaspars ir lielisks piemērs tam, ka cilvēks, ja to ļoti vēlas, var atrast laiku saviem vaļaspriekiem. Kaspara gadījumā tā ir gan mūzika, gan sports, ko viņš prasmīgi apvieno.

Daudzi skolēni pazīst Kasparu kā sociālā projekta „Sporto visi” pārstāvi. Viņš apmeklē skolas, lai skaidrotu bērniem un jauniešiem sporta un veselīga dzīvesveida nozīmi.

Tāpat Kaspars aizraujas ar CrossFit- daudzveidīgu augstas intensitātes funkcionālu treniņu, bet pagājušā gada vasarā pievērsies arī “supošanai” jeb airēšanai uz dēļa, uzskatot, ka uz tā var veikt arī dažādus vingrojumus, kas nostiprina dziļo muskulatūru un uzlabo stāju. Šie nav vienīgie sporta veidi, ar kuriem Kaspars nodarbojas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: