Ginesa rekorda uzstādīšanas mēģinājumam Ventspilī ir pieteikušies 1296 dalībnieki, kas sadalījušies 52 komandās. 14. martā notika tikšanās ar visu komandu kapteiņiem, kurā tika stāstīts par pasākuma organizēšanu.

Kapteiņi tika informēti par kārtību sacensību dienā, kā reģistrēt komandu un tās dalībniekus. Komandām tika izdalīti arī informatīvie materiāli – karte, plānojums, dalībnieku izvietojums, lai sacensību dienā būtu vieglāk orientēties.

Pasākuma dienā katrs dalībnieks tiks reģistrēts un saņems nepieciešamos darba rīkus. Pēc sniegpulkstenīšu stādīšanas, katrs saņems sertifikātu par līdzdalību rekorda sasniegšanā. Pasākuma noslēgumā, gaidāms Latvijā populāras grupas koncerts, kas priecēs ikvienu.

Vēl joprojām ir iespējams pieteikties kā brīvprātīgā darba veicējam, pieteikumu sūtot uz e-pastu tourism@ventspils.lv, norādot vārdu un uzvārdu, kā arī kontaktus. Pieteikties var personīgi Ventspils Tūrisma informācijas centrā, Dārzu ielā 6, katru darba dienu no 8.00 – 18.00 un brīvdienās no 10.00-16.00.

Vienlaicīgi ar Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanas mēģinājumu Sarkanmuižas pļavā norisināsies sniegpulkstenīšu stādīšanas talka, kur ikviens pasākuma apmeklētājs, varēs iestādīt sniegpulkstenītes speciāli veidotajā dobē.

Vakar 21. martā plkst. 17.00 norises vietā dalībnieki pulcējās uz ģenerālmēģinājumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: