Piektdien, 17. martā, plkst. 20:00 Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas iela 13, ar neatkārtojamu koncertu uzstāsies grupa no Rīgas “The Coco’nuts”.

The Coco'nuts ir mūzikas grupa, kas savā skanējumā apvieno funk, blues, rock, swing un indie mūzikas žanrus, kopā radot neaptveramu un unikālu mūzikas skanējumu.

The Coco’nuts par sevi: "Mēs visi septiņi uzsākām kopīgu mūzikas ceļojumu 2012. gadā, kad mūsu pirmais koncerts notika Rīgā, vietā "Pērle". Mūsu muzikālajā ceļojumā, esam uzstājušies daudzās vietējās koncertzālēs un starptautiskos festivālos, piemēram, Latvijas Mākslas akadēmijas ikgadējā Karnevālā, Kaņepes kultūras centrā, Kalnciema kvartālā, festivālā "Bildes", Starptautiskajā ielu mūzikas festivālā, Starptautiskajā džeza dienas pasākumā, Positivus festivālā, Rīga Funk festivālā, Siguldas Blues festivālā un citos pasākumos. Esam piedalījušies Geltonos SOFOS klubas, Viļņas pilsētas svētkos "Sostinės DIENOS" (Lietuvā) un Tartu Indie Fest (Igaunijā), muzicējām Francijā, Venēcijā un Austrijā.

2014. gada pavasarī mēs izlaidām savu debijas EP albumu ar nosaukumu "Appetizer". Un 2015. gada aprīlī mums bija tas gods piedalīties jazz/funk grupu konkursā "Ražots Latvijā". 2016. gada pavasarī mēs izlaidām savu pirmo pilno albumu "Amid Opposites".

Bet tagad mēs strādājam pie vairākiem jauniem albumiem, mūzikas video un projektiem, kā arī plānojam koncertturnejas visā Eiropā un Latvijā."

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: