Mainīgo laika apstākļu dēļ slēpošanas kalns “Lemberga hūte” no šodienas slēgts līdz nākamajam pastāvīgā sala periodam, jo mākslīgā sniega segas sagatavošana var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par – 3°C.

Šogad slēpošanas kalns “Lemberga hūte” aizvada 11. sezonu, kuru uzsāka 8.janvārī. Laika apstākļu dēļ strādājot ar pārtraukumiem, kalns bijis atvērts astoņas dienas, kad to kopumā apmeklējuši vairāk kā 5000 cilvēku. “Lemberga hūtē” darbojās slēpošanas trase ar centrālo pacēlāju, iesācēju kalniņš ar bezmaksas lenšveida pacēlāju, kameršļūkšanas trase un bezmaksas bērnu kalniņš ar lenšveida pacēlāju. Arī šajā sezonā uz kalna notika apmācības un tika noorganizētas snovborda grupu apmācības.

Kalns ikdienā ir pieejams apmeklētājiem, kuri vēlas uzkāpt kalna virsotnē pa trepēm ar 378 pakāpieniem un apskatīt pilsētu no augšas, uz kalna virsotnes apskatāma arī staltbrieža skulptūra.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija lapā meteo.lv, noturīgs sals mūsu pusē tuvākās nedēļas laikā nav gaidām, turklāt iespējami arī nokrišņi, ka slēpošanas kalnam pavisam nav vēlami.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: