Ventspilī, t/n “Jūras vārti notika svinīgs pasākums, kas veltīts valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas būvniecības uzsākšanai. Tajā piedalījās Ventspils pilsētas domes pārstāvji un citi projekta izstrādē iesaistītie, tāpat Kultūras ministrijas valsts sekretārs Sandis Voldiņš.

Priekšnesumus sniedza skolas audzēkņi un pedagogi, koris “Nošu planētas”, kā arī Ventspils kamerorķestris un Ventspils bigbends. Tika demonstrēta Kurzemes TV sagatavotā filma par valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas jaunās ēkas tapšanas gaitu.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -3
    Es 14.01.2017, 13:27:22

    Dzīres mēra laikā
    vai
    Kas sunim asti cels,ja ne pats...

  • -4
    Aka 15.01.2017, 08:22:32

    Lai izdodās. Gaidīsim jauno skolu!

  • -3
    Valdis Valdis 15.01.2017, 09:21:08

    do dievs,ka nesanāk kā ar strūklaku!!!

  • -4
    Nah nahs 15.01.2017, 13:49:02

    Vai nevarēja to projektu vismaz vienkāršāku,ar lētākām izmaksām?
    Taisnstūra paralēlskaldņa formas ēka būtu visekonomiskā.Katrs pārmodernais izvirzījums sadārdzina.
    Un koncerzāle?Kas tur ies un klausīsies?
    Mūzikskolu vajadzēja,ja jau veco ēku iznāk par dārgu kapitāli atremontēt,bet kam vajadzīga koncertzāle,kur lielākā daļa vietu stāvēs tukša?

  • -4
    Zigmārs Kronis 15.01.2017, 15:30:00

    Kad savulaik cēla Olimpisko centru " Ventspils" bija vesels bars blējēju par to, ka stāvēs tukša. Tur trenējas paši ventiņi, pasaules klases sportisti rīko treniņnometnes un par to maksā. Pēc tam daudzas pilsētas saprata tālredzīgo gājienu un kā traks ņēmās būvēt sporta halles. Ventspilī tapa arī Pārventā zāle un izrādās vietas joprojām par maz, jo ventiņi kā traki uz sportošanu. Labu lietu ātri novērtē! Ar kocertzāli būs tas pats. Lielākā daļa šo bļāvēju pat nesaprot , kas ir laba akustiskā koncertzāle. Kad vienreiz baudīs izcilu koncertu, izcilā zālē ar izciliem izpildītājiem, tad dziedās citu dziesmu.

  • -2
    Jānis Kalniņš 15.01.2017, 19:26:54

    Pasākums bija ļoti emocionāls, labā profesionālā līmenī; absolūti pārliecināja, ka Ventspilī vajag labu ēku un koncertzāli mūzikas skolai.

    Un kādēļ lai lielākā daļa vietu stāvētu tukšas? Ne Liepājā, ne "Gorā", ne Cēsīs vietas nav tukšas! Vai ventspilnieki savu kultūras vajadzību vērtē tik zemu? VMV jau tagad piesaista izcilus pedagogus. Strādājot Cēsīs, labi redzu, kā audzēkņi un pedagogi mokās bez regulāras pieejas labai koncertzālei. Labas materiālās bāzes esamība ir priekšnoteikums izcilu pedagogu un talantīgu studentu piesaistei.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: