Ventspils pašvaldības un Olimpiskā centra “Ventspils” pārstāvji sestdien dosies vizītē uz Lietuvu, kur apmeklēs Sporta un izklaides centru “Kalita” Anīkščos.

Braucienā piedalīsies piecas personas, tostarp Domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, Kapitālpārvaldības nodaļas vadītāja Rita Ozoliņa un Olimpiskā centra “Ventspils” valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis.

Lietuvas Kalitos kalnā jau vairākus gadus darbojas firmas Weigand ražojuma vissezonas sliežu rodelis. Tā kā arī Ventspils Piedzīvojumu parkā uz kalna “Lemberga hūte” plānots piedāvāt līdzīgu pakalpojumu, pirms galējā lēmuma pieņemšanas ventspilniekiem svarīgi izzināt kolēģu pieredzi un iegūt informāciju par sliežu rodeļa darbību ziemas periodā, tehniskās ekspluatācijas niansēm, kā arī informāciju par apkalpošanu un uzturēšanu. Mērķis ir arī izvērtēt potenciālo pieprasījumu pēc šāda pakalpojuma, personīgi to izmēģinot.

Pēc pieredzes apmaiņas brauciena dalībnieki sagatavos kopējo ziņojumu ar saviem priekšlikumiem un vērtējumu par sliežu rodeļa ierīkošanu Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    norge 01.12.2016, 22:15:51

    3 no braucejiem nosauca bet pareijie 2 lidzbrauceji nenozimigi cilvecini

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: