Šo piektdien, 2. decembrī, teātra namā “Jūras vārti” sākas otrais starptautiskais taustiņmūzikai veltītais festivāls “TAKTS”.

Trīs dienu laikā nedēļas nogalē Ventspilī izskanēs seši, viens no otra atšķirīgi ievērojamu un starptautiski atzītu taustiņmūzikas autoru un interpretu koncerti. No jaunā krievu komponista un pianista Dmitrija Jevgrafova (Dmitry Evgrafov) priekšnesuma uz Jaunās zāles skatuves piektdienas vakara ieskaņā līdz Bruklinas minimālisma džeza trio “Dawn Of Midi” muzikālajai transcendencei festivāla noslēguma svētdienas pēcpusdienā.

Pa vidu – klavieru un elektroniskās mūzikas dueti “Piano Interrupted” (Francija/ Lielbritānija) un “Murcof” kopā ar Vanesu Vāgneri (Vanessa Wagner) no Meksikas un Francijas, kā arī britu ērģelnieks Džeimss Makvinnijs (James McVinnie) un izcilā kanādiešu klavieru virtuoze un kolektīva “Bang on a Can All-Stars” dalībniece Vikija Čova (Vicky Chow).

Festivāla programma:

2. decembrī plkst. 19:00

Dmitrijs Jevgrafovs

“Piano Interrupted”

3. decembrī plkst. 18:00

Džeimss Makvinnijs

“Murcof” un Vanesa Vāgnere

Vikija Čova

4. decembrī plkst. 17:00

“Dawn Of Midi”

Biļetes uz atsevišķiem “TAKTS” koncertiem, kā arī festivāla abonements ir nopērkams “Biļešu Serviss” tīklā un t/ n “Jūras vārti” kasē. Pārdošanā ierobežots skaits biļešu un pavisam neliels skaits visu trīs dienu abonementu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: