No 23. jūlija līdz 26. jūlijam Ventspilī, Jaunrades namā notiks 13. Starptautiskās vokālās meistarklases, kur pulcēsies jaunie dziedātāji un vokālie pedagogi no Latvijas, Lietuvas, Maltas, Anglijas un Brazīlijas.

Četras dienas ar dziedātājiem strādās Latvijā labi pazīstamā vokālā pedagoģe Džoija Mammena no Anglijas un Berlīnes Valsts operas vokālā pedagoģe Snezana Brzakovic-Marjanovic, kura Eiropā ir pazīstama ar savu vokālās elpas apmācības metodiku.

26. jūlijā plkst. 18.00 vokālās mūzikas cienītāji aicināti apmeklēt koncertu Ventspils Jaunrades namā, kur izskanēs publikas iemīļotas ārijas no operām, operetēm un pazīstamu komponistu dziesmas. Koncertā piedalīsies labākie meistarklases dalībnieki, kā arī dziedātāji, kuri ieradušies Ventspilī, lai 27. un 29. jūlijā sacenstos par operdziedātājas Alīdas Vānes balvu 2. Starptautiskajā vokālistu konkursā.

Starptautiskais vokālistu konkurss Ventspilī notiek jau otro reizi. Šogad konkursa otrajai kārtai izvirzīti dalībnieki no Latvijas, Polijas, Slovēnijas, Maltas un Anglijas.

Konkurss notiks Ventspils Kultūras centra lielajā zālē.

Konkursa otrā kārta - 27. jūlijā plkst. 11.00

Konkursa trešā kārta - 29. jūlijā plkst. 11.00.

Konkursa finālistu koncerts un apbalvošana 29. jūlijā plkst. 18.00

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Ventiņheiteris 21.07.2016, 10:45:26

    Vergpilī kārtējais pasākums, kur parastajiem ļaudīm dota iespēja "kulturāli nolaist tvaiku".

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: