27. maijā Ventspils laukumos, skvēros un ielās norisinājās jau tradicionālā Piektdienas pastaigā „Iznāc vakara gaismā”, kas pulcēja vismaz 10000 apmeklētāju.

Pasākumu cikls sākās 18.00 pie Galvenās bibliotēkas ar plašu programmu bērniem, savukārt uz Dārza svētkiem un izstādi “Zābaki puķu bērniem” aicināja Amatu māja. Kino mīļi pulcējās “KINO RIO”, lai baudītu jaunāko filmu programmu, savukārt Ventspils Jauniešu mājā ikviens varēja skatīt Ventspils jauniešu īsfilmu parādi. Rātslaukumā gan lielus, gan mazus priecēja ceļojošie cirka mākslinieki ar burvju trikiem un citiem pārsteigumiem, bet Tirgus laukumā krāšņi un tempetamentīgi uzstājās čigānu tabors “Mēnessakmens”, brālēni Dzintars Čīča un Kaspars Antess ar pavadošo grupu. Dzirnavu laukumā izsmalcinātas mūzikas cienītājus priecēja vokālais ansamblis "TERIA" un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra čellu grupa “ČELLU DREAM TEAM”.

Pirmo reizi Ventspilī, Kuldīgas ielā notika grandiozs modes šovs, kurā savu modes kolekciju “Dzīvība ir modē” izrādīja stilīgais Kašers. Modes zīmols “Betolli” un stila ateljē “Modīte” sadarbībā ar veikalu “Bižutērija” demonstrēja savas jaunākās modes kolekcijas. Bet dzirkstošu enerģijas devu pasākumā nodrošināja lieliskās Ventspils karsējmeitenes un “Ksenia Patokina Dance” studija.

Par īpašu piedāvājumu bija parūpējušies arī Ventspils krodziņi un izklaides vietas.

Apskatati vakara pastaigas foto un foto no Kuldīgas ielas modes skates!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: