Aivars Lembergs konkursa noslēgumā pasniedz dāvinājumu Ventspils muzejam.

Ventspils muzejā Livonijas ordeņa pilī muzejpedagoģisko konkursa Melnā sivēna balva noslēgumā Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasniedza lielisku dāvanu Ventspils muzejam – vairākus Latvijas meža zvēru izbāzeņus – akmens caunas, jenotsuņa, stirnu buka un 2016. Gada dzīvnieka – āpša. Dzīvnieki būs skaists papildinājums muzeja dabas programmām.

Melnā sivēna konkurss mācību gada ietvaros notiek jau piekto gadu, Ventspils pirmskolu un sākumskolu audzēkņi sacenšas, kuri vairāk apmeklējuši izglītojošās programmas Ventspils muzeja visās struktūrvienībās. Pirmskolu grupā par laureātiem kļuva pirmskolas izglītības iestādes Eglīte divas grupas Zīļuki un Cīrulīši, un pirmskolas iestādes Vāverīte 2.grupa. Noslēguma sacensībā par uzvarētājiem kļuva Cīrulīši.

Sākumskolas grupā konkursa noslēgumā piedalījās Centra sākumskolas 3.a klase, 6.vidusskolas 4.a klase un Ventspils 4.vidusskolas 4.b klases. Savstarpējā sacensībā dažādās jomās – dabas, rakstu un vēsturisku priekšmetu atpazīšanā par uzvarētājiem kļuva Centra sākumskolas 3.a klase. Visi laureāti saņēma kafejnīcas Ostas23 gatavotās gardās tortes un īpašas balvas no muzeja – braucienus ar Mazbānīti, brīvbiļetes bruņinieku turnīra un Audumu apdruku darbnīcas apmeklējumam, sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi –Slīteres takas kopā ar vecākiem, kā arī divas fotosesijas ar Ventspils fotogrāfiem – Juri Presņikovu un Oskaru Jūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: