Šonedēļ teātra nams "Jūras vārti" piedāvā apmeklēt pasākumus dažādām gaumēm.

Trešdien, 20. oktobrī, plkst. 18.00 – Kino vārti J.Podnieka studijas dokumentālā filma

“Vai viegli?... Pēc 20 gadiem", rež. A. Cilinska. Lektoriju vada Ieva Pitruka. Ieeja - Ls 1,00, biļetes nopērkamas t/n "Jūras vārti" kasē.

Sestdien, 23. oktobrī, plkst. 18.00 – Francijas jaunā cirka viesizrādes. Pasākums, kas vienā vakarā un vienotā izrādē apvieno divu dažādu Francijas jaunā cirka kompāniju izrādes – kompānijas MPTA izrādi Ali un kompānijas Un Loup pour l’Homme izrādi “Bez vārdiem” (Appris par corps).

Abas izrādes tiks rādītas vienā izrādē ar starpbrīdi pa vidu. Kopīgs abiem visnotaļ atšķirīgajiem darbiem ir tas, ka tie ļoti laikmetīgā valodā traktē akrobāta profesiju un izmanto augstākā līmeņa akrobātikas tehniku inovatīvu un jēgpilnu skatuves izrāžu radīšanai.

Noskatoties abas izrādes ļaus skatītājiem iepazīt jaunu akrobātikas valodu, jaunu veidu, kā sintezēt akrobātiku, teātri, kustību un laikmetīgo deju, kā arī sniegs bagātīgu emocionālu pieredzi, jo izrādēs stāsts un mākslinieku savstarpējās attiecības ir līdzvērtīgas mākslinieku tehniskajai virtuozitātei.

Pēc izrādes mikroautobusa speciālais reiss virzienā uz Pārventu! Biļešu cena Ls 5,00, 6,00 un 7,00; biļetes nopērkamas t/n “Jūras vārti” un “Biļešu serviss” kasēs.

Svētdien, 24. oktobrī, plkst. 19.00 – M. Čehova Rīgas Krievu teātra izrāde “Odesa, burvīgā pilsēta...”

R.Paula muzikālais projekts “Odesa, burvīgā pilsēta” – muzikāli dramatiskā fantāzija pēc Ī. Bābela stāstu motīviem. "Odesa ir kā mazs visums, kur mīlestība ir līdz debesīm, kaislība – līdz asinīm un draudzība – līdz nāvei... Tā Odesa, ko apraksta Īzaks Bābels – jautra, tveicīga, bezrūpīga, – ir dzīva izrādē “Odesa, burvīgā pilsēta...”.


Ar visiem jaunākajiem notikumiem t/n Jūras vārti Jūs varat iepazīties mūsu mājaslapā www.jurasvarti.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: