23.septembrī plkst. 18:00 ar viesizrādi Ventspilī viesosies slavenais Dmitrija Kuklačova Kaķu teātris ar jaunu un sportisku šovu "Kaķis-čempions".

Domājams, lielai daļai skatītāju Kuklačova Kaķu teātris un tā spilgtākā zvaigzne - kaķis Boriss, ir labi pazīstami. Tikšanās ar Kaķu teātri allaž bijuši prieka un krāšņuma pilni svētki, kurus gan pieaugušie, gan bērni pēc tam atceras ilgi.

Kaķa Borisa jaunais piedzīvojumu stāsts veltīts olimpiādei Sočos, kas jo dienas, jo tuvojas. Arī Kuklačova teātris izlēmis tajā piedalīties un iepazīstināt ar savu kaķu-sportistu komandu. Kaķis Boriss ir komandas kapteinis, kurš kļuva populārs, piedaloties „Kitekat” reklāmā.

Izbrīnīto skatītāju acu priekšā viņš uzstādīs vairākus rekordus dažādās sporta sacensībās - lēkās no sešus metrus augstas kārts, lidos uz balona, brauks ar skrituļdēli, ar velosipēdu un jās ar zirdziņu.... Boriss ir īsts čempions! Kopā ar viņu vēl 50 kaķi no Dmitrija Kuklačova komandas cīnīsies komandas spēlēs!

Jāatgādina: dresūras metodes Kuklačova teātrī ir īpašas. Kaut gan tradicionālā izpratnē kaķi jeb "mazie tīģeri" nepadodas dresēšanai, Kuklačovam un viņa kolēģiem izdodas izpētīt kaķa raksturu, aktiera temperamentu, tieksmes, un fiziskās spējas. Prasmīga šo novērojumu izmantošana, sastādot programmu un izdomājot „aktieriem” sižetus, ir Kuklačova teātra panākumu atslēga.

Viņa dresētie kaķi uz skatuves var izpildīt galvu reibinošus lēcienus, vest ratiņus, dejot, griezties karuselī, gulēt klaunam uz galvas un izpildīt vēl daudzus fantastiskus trikus. Uz Kuklačova teātra izrādēm biļetes vienmēr ir izpirktas. Cilvēka un dzīvās dabas savstarpējā sazināšanās izrādēs ir pilnīga un harmoniska, tāpēc izrāde sniedz prieku un baudu gan skatītājiem, gan „pūkainiem aktieriem”. Uz izrādēm parasti steidzas visa ģimene: bērni, vecāki, vectētiņi, vecmāmiņas, kā arī kaimiņi un draugi.

Biļetes uz 23.septembra viesizrādi nopērkamas gan t/n "Jūras vārti", gan visās citās "Biļešu Serviss" kasēs, to cenas no Ls 5.00 līdz 15.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: