Policijas darbinieki aizturējuši vairākus automašīnu un velosipēdu vadītājus, kuri pie stūres sēdušies alkohola reibumā un bez tiesībām vadīt transporta līdzekli, turklāt vienā gadījumā izraisīta avārija.

11. septembrī ap pusdivpadsmitiem naktī saņemta informācija, ka Medņu ielā pie Dienvidu mola, automašīnu stāvlaukumā, 42 gadus veca sieviete, vadot automašīnu Ford Focus, iebraukusi akmeņu krāvumā. Sākotnēji sieviete atteikusies no alkohola koncentrācijas pārbaudes, tādēļ aizturēta un nogādāta slimnīcā, kur tomēr pārdomājusi un piekritusi ekspertīzes veikšanai. Konstatētas 1,85 promiles alkohola, turklāt nav izslēgts, ka aizturētā lietojusi arī psihotropās vai narkotiskās vielas. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Savukārt kāds 29 gadus vecs vīrietis pie Opel Vectra stūres sēdās, ne vien būdams alkohola reibumā, bet arī bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības. Šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.

Naktī uz piektdienu Popes pagastā tika apturēts VW Golf, kura vadītājs – 34 gadus vecs vīrietis – ne tikai bija bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības, bet, iespējams, arī alkoholisko dzērienu ietekmē. Aizturētais no alkohola pārbaudes atteicās, tāpēc arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.

Savukārt Ugāles pagastā 26 gadus vecs vīrietis vadīja VW Passat Variant bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības, kā arī bez valsts tehniskās apskates un apdrošināšanas. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Aizturēti arī vairāki iereibuši velosipēdisti, no kuriem visvairāk izcēlās Vandzes ielā aizturētais braucējs. 36 gadus vecā vīrieša izelpā tika konstatētas 2,18 promiles alkohola. Tikai nedaudz skaidrāks bija Loču un Parka ielas krustojumā aizturēts 53 gadus vecais vīrietis, kuram izelpotajā gaisā konstatēta 1,61 promile alkohola, bet Zvaigžņu ielā aizturēts 54 gadus vecs vīrietis, kurš bija 1,45 promiļu žvingulī.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    cits 15.09.2017, 16:42:20

    Kur Ventspilī ir Vandzes iela?

  • 0
    defauIt 16.09.2017, 01:40:53

    Neizskatās, ka fotogrāfs labāks.. Cik viņam bija promiles?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: