7.jūlijā ap plkst. 14:00 konstatēts, ka Ventspils novadā, Zlēku pagastā kādā mājas pagalmā no traktora degvielas tvertnes nozagta aptuveni 50 litri degvielas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

9.jūlijā ap plkst. 21:00 Ventspilī, Meža ielā kādā neapdzīvotā mājā konstatēts, ka izsists logs. 1978.gadā dzimušai vīrietis mēģinājis veikt zādzību no mājokļa, taču aizturēts. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

9.jūlijā ap plkst. 23:00 Ventspilī, Bangu un Talsu ielu krustojumā konstatēts, ka 1994.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu „Toyota”, būdama 2,4 promiļu reibumā. Tāpat sieviete transportlīdzekli vadījusi laikā, kad viņai piemērots vadīšanas tiesību liegums. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

10.jūljiā ap plkst. 19:10 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspilī deg vieglā automašīna “Audi” ar Lietuvas republikas valsts numura zīmēm. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

10.jūljiā ap plkst. 20:00 Ventspilī, Rindas ielā 1959.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,3 promiļu reibumā. Savukārt pēc pusstundas Tilta ielā apturēts 1971.gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja velosipēdu, būdams 2,3 promiļu reibumā. Abiem vīriešiem noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: