16. jūnijā plkst. 13:30 Ventspilī, Latgales ielā tika konstatēts, ka, uzlaužot saimniecības vagoniņa durvju atslēgu, iekļūts tajā un no vagoniņa nozagtas vairākas ūdens notekcaurules un skrūves, radot īpašniekam aptuveni 300 eiro lielus zaudējumus. Policija ir uzsākusi kriminālprocesu.

17. jūnijā plkst. 16:25 Ventspilī, Peldu ielā aizturēts 1985. gadā dzimis elektrovelosipēda vadītājs, kurš vadīja minēto transportlīdzekli, būdams 2,41 promili stiprā alkohola reibumā. Personai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

18. jūnijā plkst. 16:20 Ventspilī, Piejūras parka stāvlaukumā tika konstatēts, ka automašīnai VW Golf ir izsists sāna stikls, un no automašīnas salona ir nozagts mobilais telefons, bankas maksājumu kartes un citi dokumenti. Policija ir uzsākusi kriminālprocesu.

Valsts policija aicina iedzīvotājus neatstāt automašīnas salonā acīm redzami vērtīgas mantas, kā arī somas, kuru saturs no ārpuses nav nosakāms. Automašīnas salonā atstātās mantas ir kārdinājums zagļiem. Pat ja salonā atstāta tukša soma, zagļa interese par to var sagādāt auto īpašniekam materiālus zaudējumus, jo, lai pārliecinātos par somas saturu, tiek sabojātas automašīnas durvis vai loga stikls. Lai izvairītos no zādzībām, iesakām mantas ņemt līdzi, vai atstāt automašīnas bagāžas nodalījumā, kur tās nav citiem redzamas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: