20.maijā Ventspilī, Talsu ielā pie daudzdzīvokļu ēkas kāpņutelpas nozagts kādam vīrietim piederošais mobilais telefons, kuru viņš pirms tam tajā vietā bija atstājis. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

20.maijā ap plkst. 12:00 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka kādam vīrietim ir nozagts mobilais telefons. Inspektoriem, izbraucot uz notikuma vietu, tika konstatēts, ka 1983.gadā dzimis vīrietis ir stiprā alkohola reibumā un neko par notikušo nevar paskaidrot. Vīrietis arī uzvedies ļoti agresīvi, mēģināja uzbrukt policijas darbiniekiem un traucēja pildīt dienesta pienākumus. Arī it kā nozagtais telefons turpat pie vīrieša tika atrasts. Valsts policijas amatpersonas pieņēma lēmumu vīrieti nogādāt policijas iecirknī. Vīrieša agresija policijas iecirkņa telpās nerimās un viņš ar galvu izsita sienā caurumu. Jāatzīmē, ka vīrietis bija 2,61 promiļu reibumā. Vīrietim tika noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli par apzinātu nepamatotu izsaukumu un par nepakļaušanos Valsts policijas darbinieku likumīgajām prasībām. Šobrīd tiek lemts par kriminālprocesa uzsākšanu par mantas bojāšanas faktu.

21.maijā ap plkst. 01:20 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspilī, Ganību ielā pie atpūtas vietas izcēlies konflikts starp kluba apmeklētājiem, kā rezultātā 1984.gadā dzimis vīrietis guva miesas bojājumus. Vīrietis nogādāts medicīnas iestādē, savukārt iespējamā vainīgā persona, 1992.gadā dzimis vīrietis, notikuma vietā aizturēts. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

21.maijā ap plkst. 02:50 Valsts policijā no medicīnas iestādes saņemta informācija par to, ka Ventspils novadā, Vārves pagastā, Ventavā, Skolas ielā atrasts 2000.gadā dzimis jaunietis stiprā alkohola reibumā un pēc tam nogādāts traumpunktā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība.

Lasi vēl

Komentāri (11)

  • -3
    reku 22.05.2017, 17:21:11

    Ar galvu izsita sienā caurumu?Kaut kāds karatists,vai?Vai nu atkal pie kruķiem sienas švakas.Un vispār,vajadzētu mūsu tiesvedībā pārskatīt alkohola reibuma faktu par vainu mīkstinošu apstākli.Skaidrā tak viņš tā nebūtu darījis.

  • -7
    Novadnieks 22.05.2017, 19:31:01

    Skaidrā jau tā nedarītu gan,bet ja to dzērumu uztaisītu par mīkstinošu apstākli,tad uz to varēs spekulēt uz nebēdu un visi normālie cilvēki pēc neilga laika varēs galvu saķert no visādu atsaldēto neadekvātās rīcības.
    Diskutēšanas un likuma izskatīšanas vērts būtu jautājums,vai nevajadzētu pārskatīt soda sankcijas un atbildību par atrašanos sabiedriskā vietā dzērumā vai kādā citā reibumā,un par to piemērot reālu brīvības atņemšanu.Tātad,ja esi pillā uz ielas,tad sēdi cietumā,jo piedzēries cilvēks ir pielīdzināms psihiski slimam un apkārtējiem bīstams.Un nekādas cilvēku tiesības šeit pārkāptas nebūtu,tieši otrādi-sabiedrība būtu pasargāta no reāli traucējoša un neciešama faktora.
    Kas attiecas uz policistu likumīgo prasību ievērošanu,tad te viss ir skaidrs-jāpakļaujas bez ierunām,bet ko darīt,ja tās prasības ir nelikumīgas?Arī nopietna tēma ,ko jārisina ar visu nopietnību,bet atbildīgās personas par to nevēlas runāt,arī žurnālisti.

  • -1
    Barons 22.05.2017, 20:16:08

    Novadniek kung.
    Man domat,ka tavam sen atpakaļ ir bijuš makten liel problēm ar to Dropp.Un tavam ir izgājuš krampig ārstešan kurss vai nu iekš Ģintermuiž,vai Straup.
    Aiz to tavam ir iekš tād naid pret visiem tiem,kas mīlet ieraut.Es zin,ir tād zort cilvēk,kam dusm,ka pats vairs nedzer,tad iet uz augum pret viss to Dropman.
    Es par to nebēda,bet iedzer dūšig Užavniek ar Mell sunit uz šilt.Un pa virss kād Trīskārtig odekolon,le zinat.

  • -7
    Novadnieks 23.05.2017, 05:08:25

    Tu taču,Baron kungs,kad esi iedzēris tādu dziļumbumbu,kā aliņu ar odžiņu,droši vien mierīgi uzvedies un neskraidi apkārt un netraucē citiem cilvēkiem pavadīt normāli ikdienu.
    Tavu komentāru es drīzāk uztveru ,kā tagad saka,kā prikolu,un tie daži negatīvie mana komentāra novērtējumi mani neizbrīna,jo dzīvoju slimā sabiedrībā,kurā liela daļa cilvēku bez kaut kā apreibinoša ne otram acīs var paskatīties,ne vārdu pateikt.
    Nekādas problēmas man ar to Dropi nav bijušas,bet esmu redzējis visas tās problēmas ko tāda Drope ir darījusi ar citiem cilvēkiem un dara joprojām.Ir man pazīstami cilvēki ,kuri labprāt iedzer alkoholu,bet viņi nepaliek par idiotiem,viņi iedzerot netraucē citus un viņi nenodzer pēdējo naudu.Redzu gandrīz ikdienā,ka šāda apreibināšanās ir tīkama jaunai paaudzei.Nu labi,iedzer 18 gadīgs jaunietis,bet ja 10 vai 11 gadīgs no rīta saka ka viņam ir baigās pohas,nu zini,tas ir galīgi garām.
    Nu tad,priekā un prozit.
    Starp citu,visi Dropmaņi ir garā vāji cilvēki.

  • -4
    Novadnieks 23.05.2017, 06:59:23

    Redzi,Baron kungs,kā man mīnusus liek.Vai tad man nav taisnība par slimo sabiedrību?

  • 0
    Barons 23.05.2017, 12:28:05

    Novadniek kung.
    Vai tavs nav to Dakter kung,kas kādreiz ir bijs strādat iekš Ģintermuiž un tagad ir dzīvot iekš Pilten lauk teritorij?Tad jau tavam ar ir būt gandrīz vai sav muiž.
    Bet nevaig turet liel dusm uz cilvēk,kam patīk pulk un biež iedzert to gudr dzērien.Tavam neviens ar var rīkle nelej.Grib dzer,negrib nedzer.
    Un 10-11 gad vecam vel pohs nav,le zinat.To viņ teic tig dēļ izrādišanos.

  • 0
    Novadnieks 23.05.2017, 15:26:41

    Jā,tā tas ir ,Baron kungs.Novērtēju tavas analītiskās spējas,malacis tu esi,neskatoties uz dažu mūsu viedokļu atšķirību.

  • 0
    Barons 23.05.2017, 19:42:56

    Novadniek kung.
    Tad jau ir zinat,kur tavs ir dzīvot,es to puss ir pārzinat.
    Patreiz man Volg nav būt braucam,jo kalejs ir riktet viņ uz Technisk Apskat.Kad to liet bus iziet caur,būs braukt ciemos.

  • -1
    Novadnieks 23.05.2017, 20:20:23

    Nu re,tad jau to užvnieku varēs arī iedzert.

  • 0
    Barons 24.05.2017, 13:39:33

    Novadniek kung.
    Viss būs būt,tig pagāda kāds feins,pupigs meits!Priekš jautr plezīr vaig sievišķ kompānij ar,le zinat.

  • 0
    Margrieta. 22.05.2018, 19:56:08

    Baron,es vēl arī gluži zemē metama neesmu,ņem mani līdz,kad brauksi pie Novadnieka.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: