Valsts policijā laika posmā no 10. līdz 15. aprīlim Ventspils pilsētā un novadā saņemti vairāki ziņojumi par dažādām zādzībām, visos gadījumos ir uzsākti kriminālprocesi.

10.aprīlī ap plkst. 11:00 Ventspils novadā, Popes pagastā konstatēts, ka, uzlaužot mājas logu, iekļūts ēkā un nozagts elektrības kabelis, ledusskapja elektromotors un sabojātas divas plītis un krāsns. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

10.aprīlī ap plkst. 23:40 Valsts policijā tika saņemta telefoniska informācija par to, ka Ventspilī, Ganību ielas veikalam izsists durvju stikls un veikalā bojātas divas labdarības ziedojuma urnas, no kurām, iespējams, nozagta nauda. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

10.aprīlī konstatēts, ka Ventspilī, Užavas ielā, atspiežot logu, iekļūts dzīvoklī un no tā nozagts portatīvais dators „Lenovo”, bezvada pele un dekodera karte. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

15.aprīlī ap plkst. 06:30 konstatēts, ka Ventspilī, Rudens ielā, uzlaužot ieejas durvju slēdzeni un palīgtelpas durvju slēdzeni, iekļūts mājā un nozagti divu automašīnu dokumenti, atslēgas un automātisko vārtu pults. No mājas pagalma nozagtas divas automašīnas – „Volkswagen Touareg” un „Audi”. Personas, kuras veica zādzību, pabraukušas malā trešo automašīnu, kura traucējusi izbraukšanu iepriekš minētajām automašīnām. Ap plkst. 12:00 Pilsrundālē pie veikala tika atrasta automašīna „Audi” un atdota īpašniekam. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: