Pagājušajā nedēļa visbiežāk mediķu palīdzība bija vajadzīga cilvēkiem, kas paslīdējuši uz slidena ceļa, kā arī tiem, kas sadzīvisku konfliktu dēļ guvuši miesas bojājumus.

Novadā kāda 48 gadus veca sieviete nokritusi uz slidena ceļa un guvusi ceļa locītavas traumu, sieviete bijusi reibuma stāvoklī. Ar aizdomām par rokas kaula lūzumu slimnīcā nogādāta arī kāda 81 gadu veca sieviete, kura arī nokritusi uz slidena ceļa.

Savukārt kādai 31 gadu vecai sievietei nepaveicās divreiz. Pirmo reizi sieviete pēc mediķu palīdzību lūdza, kad mājās viņu piekāva. Mediķi cietušo nogādāja slimnīcā, pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas sieviete no slimnīcas aizbēga. Pēc divām dienām sieviete jau atkal lūdza palīdzību, jo tika piekauta vēlreiz. Cietušajai konstatētas krūškurvja traumas un vēdera sasitumi.

Kādā citā ģimenes konfliktā cieta 50 gadus veca sieviete, ar ķermeņa daļu sasitumiem sieviete nogādāta slimnīcā. Arī šī kundze bijusi alkohola reibumā. Vēl kādā citā gadījumā 34 un 45 gadus vecas, saniknotas dāmas pēc kopīgas iedzeršanas mēģināja noskaidrot attiecības ar asu priekšmetu palīdzību. Rezultātā 34 gadus vecā sieviete guva plaukstas traumu, bet no hospitalizēšanas abas dāmas atteicās.

Kāds 33 gadus vecs vīrietis tika piekauts autoostā. Cietušais arī bijis alkohola reibumā. Viņam konstatētas dažādas traumas, tāpēc vīrietis nogādāts slimnīcā. 

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    norge 17.01.2017, 12:31:58

    nevar but ka ventspili kaujaus ?

  • 0
    default22 21.01.2017, 12:00:34

    Tas virsraksts ir vienreizējs!!! Krīt un kaujas, ka pilnīgi liekas, ka kāds ir nokritis un tad meties kautiņā... «Arī ši kundze bijusi alkohola reibumā» ŠĪ ar garo «ī»!!!! Pārlasiet divreiz pirms publicējat...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: