Jaungada naktī Piltenē Ventas upes krastā avarējusi automašīna BMW, bet automašīnas vadītājs notikuma vietu pametis. Tāpat svētku laikā aizturēti arī dzērājšoferi un citi ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēji.

Avarējusī automašīna 1. janvārī ap plkst.4.50 atrasta Ventas krastā ar priekšējiem riteņiem ūdenī. Autovadītājs notikuma vietu pēc negadījuma bija pametis, par to neziņojot Valsts policijai. Pašlaik policija pārbauda informāciju par to, ka automašīna, iespējams, bijusi zagta, un, visticamāk, šī iemesla dēļ tās vadītājs bija aizmucis no notikuma vietas, neziņojot par notikušo.

Šajā pašā naktī arī Piltenē nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu izraisīja sadursmi ar stāvēšanai novietotu Toyota Yaris un no notikuma vietas aizbrauca, par notikušo neziņojot noteiktajā kārtībā.

Laika posmā no 30. decembra līdz 2. janvārim Ventspils pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 611 transportlīdzekļu vadītājiem. Trīs no tiem bija alkohola reibumā, bet viens vadītājs, iespējams, pie stūres brauca, būdams narkotisko vielu ietekmē. Viens no reibumā aizturētajām personām bija velosipēda vadītājs. Desmit personas tika sodītas par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, savukārt divas personas automašīnu vadījušas bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Kopumā Ventspils pusē noformēti 29 protokoli un bijuši seši ceļu satiksmes negadījumi – par laimi, bez cietušajiem.

Problēmas ap svētku laiku sagādājusi ne vien nepareiza braukšana, bet arī mētāšanās ar akmeņiem. Piemēram, tikai stundu pēc jaunā gada iestāšanās Vārves ielā nenoskaidrota persona ar akmeni izsita mājas logu. Pusotru stundu vēlāk konstatēts, ka loga stikls izsists kādai mājai arī Puzes pagastā. Savukārt 30. decembra rītā atklājies, ka Inženieru ielā kādas mājas pagalmā novietotajai automašīnai Volkswagen Touran bojāts logs.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    qwerty 02.01.2017, 21:03:51

    Ej tu nost -iebrauc Venta un mētājas ar akmeņiem - nu traks !

  • 0
    Novadnieks 03.01.2017, 04:47:25

    Ko tad gribējāt tādā sabiedrībā,kur būt par ķēmu ir normāli.Vairāk kā puse Latvijas vandās apkārt sarijušies alkoholu un viena daļa vēl kaut ko salietojusies.Likuma neesamība vai esamība,bet atstāšana bez soda (adekvāta).Šie tik ir ziediņi.augļi vēl būs.12 gadīgs piedzēries puišelis atnāk skatīties salūtu.Pieaugušie viņu stutē,lai bērniņš nenokrīt,lai policists neredzētu.Delfu forumā viens mudaks iesaka policijai šādos īpašos svētkos būt pielaidīgākiem un iereibušu autovadītāju nesodīt,bet ,redz ,saprast vajag cilvēku,jo svētki taču.Svešai mašīnai logu sabojāt,mājai izsist logu,neadekvāti uzvesties ir kruta,jo svētki taču.Interesanti,kāda velna pēc tiem policistiem ir steki?Šitādus visādus agresorus nodauzīt šķībus greizus un sāks varbūt atšķirt kur ir vieta bardakam,bet kur cilvēki sanākuši uz svētkiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: