Nedēļas nogalē Ventspils pusē notikuši 13 ceļu satiksmes negadījumi, taču visi bez cietušajiem.

Astoņos no gadījumiem autovadītāji uz vietas aizpildījuši saskaņoto paziņojumu, taču divos gadījumos ir notikusi sadursme ar meža zvēru. Pārējos gadījumos noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli. Viens no protokoliem noformēts 25.novembra vakarā, kur automašīna “BMW”, kuru vadīja 1968.gadā dzimusi sieviete pa Brīvības ielu virzienā no Sporta ielas uz Lāčplēša ielas pusi, veica kreiso nogriešanās manevru, lai novietotu automašīnu stāvvietā. Automašīnas vadītāja nedeva ceļu automašīnai “Audi A6”, kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis virzienā no Lāčplēšu ielas uz Sporta ielas pusi, kā rezultātā izraisīja sadursmi. Negadījumā cietušo nav.

Tajā pašā dienā ap plkst. 22:30 Ventspils novadā Jūrkalnes pagastā uz ceļa P119 autovadītājs virzienā no Jūrkalnes uz Alsungu vadīja automašīnu un, neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa grāvī un apgāzās. Vadītājs no notikuma vietas aizgājis, par to neziņojot policijai noteiktā kārtībā. Autovadītājs vēlāk noskaidrots un viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

27.novembrī ap plkst. 18:00 Ventspilī, pa Putnu ielu virzienā no Pļavu ielas uz Sporta ielas pusi 1993.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mazda 5” un, šķērsojot Kuldīgas ielu, neizpildīja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar transportlīdzekli “Volvo”, kurš pēc trieciena sadūrās ar transportlīdzekli “BMW”. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

26.novembrī ap plkst. 04:15 Ventspilī, Ganību ielā Pašvaldības policijas darbinieki aizturēja 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš vadīja automašīnu, atrodoties alkohola reibumā. Vīrieša izelpā konstatētas 2,06 promiles alkohola, par ko vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Par šādu pārkāpumu piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no tūkstoš divsimt līdz tūkstoš četrsimt eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

26.novembrī ap plkst. 19:00 Ventspilī, Tārgales ielas veikala stāvlaukumā kāds vīrietis sabojāja automašīnu “Nissan X Trail” – automašīnai ir sabojāts atpakaļskata spogulis un norauts durvju rokturis. Par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: