Laika posmā no šī gada 25.novembra plkst. 6.30 līdz 28.novembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 19 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, bet 8 uz glābšanas darbiem.

Piektdien, 25.novembrī, plkst. 16.02 saņemts izsaukums uz Ventspils novada Vārves pagastu – tika ziņots, ka grāvī noplūdusi kāda nezināmas izcelsmes viela. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka grāvī atrodas maiss, no kura noplūdusi pelēkas krāsas viela bez smakas, kas bija noplūdusi aptuveni viena kilometra garumā. Ugunsdzēsēji glābēji norobežoja grāvi ar absorbējošām bonām un no grāvja izvilkta maisu, no kura bija noplūdusi nezināmā viela. Tas tika nodots Ventspils labiekārtošanas kombinātam utilizēšanai.

Piektdien, 25.novembrī, plkst. 19.53 tika saņemts izsaukums uz Putnu ielu Ventspilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka apdzīvotas divstāvu mājas pagrabā deg apkures katls un elektrības vadi aptuveni 3 m2 platībā. Pagrabstāvā bija radies stiprs piedūmojums un no ēkas tika evakuēti divi bērni un sieviete. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 20.53.

Piektdien, 25.novembrī, plkst. 22.44 tika saņemts izsaukums uz Ventspils novada autoceļu Jūrkalne – Alsunga, kur grāvī bija iebraukusi vieglā automašīna. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka grāvī uz jumta apgāzusies vieglā automašīna - tika pārbaudīta apkārtne, bet cietušie netika atrasti. Ugunsdzēsēji glābēji izvilka automašīnu no grāvja.

Svētdien, 27.novembrī, plkst. 21.25. tika saņemts izsaukums uz Karlīnes ielu Ventspilī, kur kādas dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā deg sodrēji 2 m2 platībā. Liesmas nodzēstas plkst. 21.45.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Ardidz Enamkev 29.11.2016, 14:52:58

    ....un iepluuda Ventaa!

  • 0
    Ardidz Enamkev 30.11.2016, 14:10:20

    ....un vel joprojaam pluust Ventaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: